IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Eylül 2020, 23:37   #1
Çevrimdışı
Not
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Esra Erol Stüdyosunda Kahreden Anlar! 19 Yaşında Gencecik Çocuğun Hayatı Canlı Yayında Bitti... Annesinin 1 Günlük Evlil




Esra Erol Stüdyosunda Kahreden Anlar! 19 Yaşında Gencecik Çocuğun Hayatı Canlı Yayında Bitti... Annesinin 1 Günlük Evliliğin Sonucu Ağır Oldu!
ATV ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca kişi tarafından izlenen Esra Erol'da canlı yayınında, DNA sonuçları sonrasında oldukça şaşırtan gerçekler kendini gösterdi. Bu gerçeklerle birlikte 19 yaşındaki genç canlı yayında sarsıldı. 1 gün evli kaldı, 2 çocuk ondan dedi! 2 çocuk da canlı yayında şoktan şoka girdi... Peki, gerçekler ne? İşte Esra Erol stüdyosunda kahreden o anlar!

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Esra Erol'da canlı yayınında akıllara durgunluk veren bir kadın, "sosyopat" lakabıyla biliniyor. Yayında ayak üstünde attığı binbir çeşit yalanla herkese soğuk duş etkisi yarattı. 2 oğluna 20 yıl boyunca babaları olduğunu söylediği kişi yalan çıkan kadın, oğullarının hayatını kararttı. Tabi sadece oğullarının değil, farklı bir kişinni de...

Baba olarak adlandırılan kişiyle 2 çocuk arasında yapılan DNA sonuçları; hiçbir akrabalık bağı bulunmadığı bilgisine ulaştırdı. Bu kapsamda çocuklar, yıllardır babaları bildiği kişinin babaları olmadığını öğrendi ve canlı yayında yıkıldılar. Milyonların önünde canlı yayında çok rahat bir şekilde yalan söyleyen ve yuhlanan kadın, bugün bir kez daha ekranlara geldi.

19 yaşındaki bir genç, babasını bulmak, kokusunu içine çekebilmek, arkasında bir baba gölgesi bulabilmek ve sırtını dayayacağı babasına ulaşmak için Esra Erol'dan yardım istedi. Türkiye, bu genç sayesinde, Dünya'nın belki de en rahat yalan söyleyen insanı annesi ile tanıştı. Söz konusu genç, babasının 20 yıldır hiçbir şekilde kendilerini aramadığını söyledi. Yayına katılan anne de, Esra Erol'a çocuklarının babasının bir isim olduğunu ve o ismin de 20 yıldır aramadığını söyledi.
19 yaşındaki bir genç, babasını bulmak, kokusunu içine çekebilmek, arkasında bir baba gölgesi bulabilmek ve sırtını dayayacağı babasına ulaşmak için Esra Erol'dan yardım istedi. Türkiye, bu genç sayesinde, Dünya'nın belki de en rahat yalan söyleyen insanı annesi ile tanıştı. Söz konusu genç, babasının 20 yıldır hiçbir şekilde kendilerini aramadığını söyledi. Yayına katılan anne de, Esra Erol'a çocuklarının babasının bir isim olduğunu ve o ismin de 20 yıldır aramadığını söyledi.
Esra Erol Harekete Geçince Çorap Söküğü Gibi Çözüldü! Yazık...

Esra Erol, 2 kardeşin babası olduğu iddia edilen ismi yıllar sonra buldu ve ekranlara çıkarttı. 2 çocuk 20 yıldır babalarını görmeyince, daha doğrusu babası sandıkları kişiyi görmeyince böyle bir karşılaşma çok duygusal anlar yaşattı. Fakat babaları sandığı kişinin açıklaması şok etti. Dedi ki; "1 saat evli kaldık, eli elime dokunmadı... Çocukların babasının ben olmam imkansız"

Esra Erol dahil, o esnada stüdyoda bulunan ve ekranları başında izleyenler büyük şok yaşadılar. Söz konusu olay, filmlere konu olacak türden gerilim ve trajedi içeriyordu.
Kadın, Çocukları Gibi Adamın Hayatını da Altüst Etmiş!
Çocukların babası olduğu iddia edilen adamın hayatı, Tokat Niksar'da pidecilik yapan bir esnafken, bir gün dükkanına giriş yapan söz konusu kadınla birlikte altüst olmuş, neye uğradığını şaşırmılş. O dönemler, 5 gün önce eşinden boşanan adam, taksiyle iş yerine giriş yapan bu kadını hiç bir şekilde tanımadığını ve ona pide ikramında bulunduğunu söyledi. Söz konusu kadının ise, üniversitede okuduğunu ve kalacak yeri olmadığınıs öylediğini, bunun üzerine adam ise; kadını gitmek istediği bir arkadaşının evine götürerek oraya bırakmış.

Sonrasında ertesi gün bomba patlamış. Söz konusu kadını arkadaşına bırakmasıyla birlikte hemen ertesi gün bir adamın geip, "Kadını ne yaptın?, nereye götürdün" demesiyle birlikte şok olmuş. Adam ise, bir kız arkadaşının evine bıraktığını, isterse oraya götürebileceğini söylemiş. Bunun üzerine kadının yanına adamı götüren; talihsiz şahıs yol boyunca da darp ediliyor.

Eve gittiklerinde, çocukların annesi olan kadının bıraktığı yerde olduğu ortaya çıkmayınca talihsiz adam yine darp ediliyor. Kadınla ilişkisi olduğu ve birlikte olduğu suçlamasıyla karşı karşıya kalan adam zorla nikah masasına oturtuluyor. Tanımadığı birkaç şahidin huzurunda çenesi kırılmış bir şekilde kadınla evleniyor. Yediği dayak ve yaşadığı zorla evlilik utancıyla sarsılan talihsiz adam, ertesi gün kadının kaçtığını fark ediyor. Tam 20 yıldır, kadını asla görmüyor.

Kaynak:Ensonhaber

__________________
𝕯𝖊𝖗𝖎𝖓𝕯𝖔𝖗𝖚𝖐
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
magazin habeleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Esra Erol ATV canlı yayını kestirdi! 'Cinci' kadın avukata saldırdı Risque Magazin Haberleri 12 21 Haziran 2020 06:23
Pes peşe canlı yayın kazaları yaşayan Esra Erol sessizliğini bozdu: Şokunu yaşıyorum CORDON BLEU Magazin Haberleri 0 07 Mayıs 2020 13:30
1 yaşındaki Iraklı çocuğun kahreden ölümü Violent Haber Arşivi 0 15 Ekim 2014 09:06
Esra Erol'da dün komik anlar yaşandı Seth Haber Arşivi 0 23 Eylül 2014 12:23