IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Gülümse

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ekim 2021, 21:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan İtiraf Etti





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


SONDAKİKA.COM'un haberine göre Arka Sokaklar'da canlandırdığı Hüsnü Çoban karakteriyle gönüllerde yer edinen Özgür Ozan, Hülya Koçyiğit'in sunduğu programa konuk oldu. Bir dönem Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Selami karakteriyle ekrana damgasını vuran Ozan, fenomen iki karakter hakkında yıllar sonra bir itirafta bulundu. Ozan, "Selami karakterinden sonra çok korktum!" dedi.



Ekranların en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar'da uzun yıllardı Hüsnü Çoban karakterine hayat veren Özgür Ozan, Hülya Koçyiğit'in Film Gibi Hayatlar programına konuk oldu. Genelde aile dizilerinde ve uzun soluklu işlerde yer aldığını ifade eden 55 yaşındaki oyuncu, "Ailelerin kabul edebileceği, insanların hoş karşılayabileceği rollerde oynadım. Sivri uçlardaki roller değil de herkesin evine konuk olabilecek, komşusunda görebileceği tiplerdi. Nedense hep o rolleri tercih ettim" dedi.

"SELAMİ KARAKTERİNDEN SONRA ÇOK KORKTUM"

Başarılı oyuncu, 'Çocuklar Duymasın' dizisinin yeniden başladığı dönem ile 'Arka Sokaklar'a başladığı dönemin aynı olmasından dolayı dizide yer almadığını söyledi. Ozan, "Selami karakterinden sonra çok korktum. 'Selami' kılıbık diyebileceğiniz bir karakter, 'Hüsnü Çoban' işinde çok başarılı bir polis komiseri. 'İnsanlara nasıl inandıracağız bunu?' diye ben çok endişelenmiştim. 'Selami komiserim' diyenler vardı. Hem komiserim hem Selami. Hüsnü Çoban'ı yaratmaya, seneler sonra da insanları da inandırmaya devam ettik" ifadelerini kullandı.

"BEN BİLE ÇOK ÜZÜLDÜM"

Seyircinin 'Hüsnü Çoban' karakteriyle birçok noktada empati kurduğunu belirten oyuncu, "Seyirci Hüsnü'nün başına bir şey geldiği zaman çok üzülüyor. Biliyorsunuz benim bir dönem vurulma hikayem oldu, ben bile çok üzüldüm bana" dedi.


...

ALINTI


Konu Gülümse tarafından (31 Ekim 2021 Saat 21:31 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dizi, haber, magazin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Arka Sokaklar'a sürpriz oyuncu! Barbaros Levent Seçkin, Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil oldu NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 1 12 Ocak 2021 16:22
Arka Sokaklar'ın Oyuncusu Ozan Çobanoğlu'nun Babası Halk Ozanı Murat Çobanoğlu Olduğu Ortaya Çıktı Altug Haber Arşivi 0 12 Nisan 2019 13:42
Arka Sokaklar'a sürpriz isim Violent Yerli Diziler 0 29 Kasım 2013 10:51
Arka Sokaklar - 288. Bölüm Özeti Zen Yerli Diziler 0 24 Mayıs 2013 19:26