IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Kasım 2015, 18:59   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eğer oralarda üşürsen




Sigara içiyorum noktalı virgül. Seni seviyorum ünlem. Kafam karışmaya başlıyor nokta. Çok zaman olmadı, zamanı çok sevmem zaten. Bir sonbahar ayının son çeyreğine kapıyı çalmadan girdim. Ortalık ölü yağmur damlası ve sırt üstü serilmiş yapraktan ibaretti. İbaresi kulağımda Teoman'dan biraz sarhoş, biraz aklı başında olmayan nakaratlar. 'Hava ayaz mı ayaz'dı, yağmur ıslak mı ıslak. Sen uzak mı uzak.. Birkaç yumruk büyüklüğünde kalbime gözleri kadar delik açtı, ben onun için deliriyordum , o kaçtı. Şimdi dönüp omzumun üzerinden otuz beş derecelik bir açıyla baksam hiçbir yağmur damlası birbirine değmiyor ve zamanında ağzımı çok açmışlığım var göğe. Bir nesil böyle büyüdük. Eğer kısmetse bunun adı, şanssa ya da her neyse tutmuyor dileklerim elimden.Şimdi biri bana kalkıp yağmurlar hep böyledir zaten ne zaman üşüsen hep o zaman yağar dese; boynum derim , saç telinden ince.
Sırtım, derim, bir meleğin yazı tahtası.
Sigara içmeye devam ediyorum noktalı virgül. Senden nefret etmek üzereyim ünlem. Kafamı taşıyamıyorum düşüncenin ağırlığından nokta. Hayatın kaç kişilik ya da sizin gibi insanlar bir koltuğuna kaç adam sığdırıyor? Boyum biraz uzun, saçım fazlasıyla kısa ve sakallarımı muhtemelen daha önce yazmışımdır sana. Tüm bunlar bir araya geldiğinde beni sevmemen biraz mantıklı. Eğer sorun sakallarım ise düşünmem, eğer başka bir neden varsa kendimi ele ayağa düşürmem. Eğer oralarda üşürsen...
Kendimi sürekli kalabalık içerisinde bulduğumda biraz fazla geliyor insanlar, biraz annem, babam, evim. Fazla geliyor. Dünyam küçülüyor bir parça umut kalıyor elimde, bir parça kin. Ki ölünce akmıyor yaralardan kan.
Kin ve kan.
Sen ve ben.
Siz ve söz uzak duracağım senden. Öyle rüzgarda uçuşunca saçların birkaç melek yükselmeyecek omuzlarımdan, ki çelimsiz bir çocukluğum, hasta bir gençliğim. Ağlayınca akmayacak gözümden yaş, düşününce karışmayacak aklım.Bende tanıdığın şey şefkat, değer. Onda tanıdığın tek şey fiziksel birkaç gereç. Dokunmak, konuşmak, susmak, el ele tutuşup dünyaya hava atmak. Belki beraberken sana yazdıklarımı okumak. Şiddetli bir fırtına çıksa, sökülse bütün kıyafetlerin üzerinden çıplak kalmaz kanatların. Çünkü birkaç fazla yüz ve birkaç yedek kıyafet derin. Hala üşüyorsan oralar ellerini ceplerine sok, Teoman dinle ve sırt üstü yere seril. Ortalık ölü yağmur damlası ve sırt üstü serilmiş yapraktan geçilmesin.Gün gelecek sigara yaktırdım diyecektin.
Üzerinden çok paket geçti.Ve sigarayı söndürüyorum noktalı virgül. Nefreti sana yakıyorum ünlem. Yağmıyorsun nokta.

Orhun Çevik

__________________
Menfaatinizin Köpeği Olmuşsunuz.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
eder, oralarda, üşürsen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Edip Akbayram - Hava Nasıl Oralarda? Pegasus D, E, F, G 0 25 Şubat 2015 09:25
Sağlık Bakanı: Artık oralarda sigara içmek yasak Seth Haber Arşivi 0 16 Eylül 2014 10:55
Bu fotoğraflar adamı deli eder mi? :) - Eder Hesna Zeka Küpü 0 16 Mart 2010 13:22