IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ekim 2016, 21:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Merhabalar




Sebil Havuz, Su ve Işık Oyunları
Son yıllarda şehirlerde, yazlıkların bahçelerinde, büyük kurumların merkez binalarında ve önemli organizasyonlarda su ve ışık oyunlarının estetik bir hava kazandırdığı sistemler oldukça popüler olmuştur. Bu sistemlerin bu kadar popüler olmalarındaki en önemli etken çevreye sağladıkları görsel şölen ve estetik değerdir. Ancak, bu sistemlerden beklenen muhteşem görselliği elde edebilmek için sistemin kaliteli bir şekilde kurulması oldukça önem taşımakta, bu da ancak işinde profesyonel, tecrübeli ve uzman ekibi olan deneyimli firmalar tarafından sağlanabilmektedir. Sebil Havuz, su ve ışık oyunlarının estetik sistemlerde sunulduğu sektörde 1990’lı yıllardan bu yana hizmet veren kalite ve görselliği uzman bir şekilde harmanlayabilmiş bir firmadır.
Sebil Havuz Yaptığı İşlerle Kalitenin İmzası
Sebil Havuz sadece dekoratif süs havuzu sistemiyle değil sudan ve ışıktan oluşan her türlü sistemleriyle İstanbul ve tüm Türkiye’ye hizmet vermektedir. Öyle ki, fuarlar ve büyük organizasyonlar dahi firmamızla çalışmaktan memnuniyet duymaktadır. Firmamızın bu kadar çok tercih edilmesinin en önemli nedeni en son teknolojiyi yine çağın gereklerini yakaladığı tasarım anlayışıyla birleştirip özgün estetik sistemler ortaya koymasıdır. Sebil Havuz müşteri memnuniyeti ve kalite düsturunu bozmadan sektöründe Türkiye’de tek olma arzusuna her gün bir adım daha başarılı bir şekilde yaklaşmaktadır. Sadece süs havuzları yapmakla kalmayıp bunları farklı su oyunları ve ışık sistemleriyle dikkat çekici hale getirmektedir.
Türkiye’de ve dünyada önemli yapı, fuar ve organizasyonlarda imzası olan Sebil Havuz, belediyelerden konutlara, dünyaca ünlü otellerden parti ve üniversitelere kadar birçok farklı alanda havuz fıskiye sistemleri başta olmak üzere birçok alanda hizmet vermektedir. Firmamız sadece bu sistemlerin kurulması değil, sistemin kurulacak olduğu alanın araştırılmasında sistemin tüm görsel detaylarıyla tasarlanmasına kadar birçok konuda sizin için çözüm ortağı olmaktadır. Projelendirme aşamasından başlayarak suyla ve ışıkla süslenen bu gösterişli sistemlerin tamamlanıp teslim edilmesine kadar firmamız her şeyi sorunsuz halletmektedir. Başarılarımız referanslarımız ve Türkiye’yi aşarak yurtdışına kadar giden eserlerimizin namıyla yayılmaktadır. Ayrıca yapay şelale ve dekoratif şelale sistemleri konusunda hem yurt dışında hem de yurdumuzda önemli belediyelerle yaptığımız projelerimiz bugün hala görkemiyle göz doldurmakta ve dillerden düşmemektedir.
Sebil Havuz Su Sistemleri
Sebil Havuz yaklaşık 16 yıldır su sistemleri üzerine faaliyet göstermektedir. Başta süs havuzu fıskiyeleri olmak üzere çok farklı sistemler kullanarak şehir meydanları, fuarlar, oteller ve daha aklınıza gelebilecek her türlü mekânda görsel alanlar yaratmaktadır. Özellikle suyun görselliği ve insan psikolojisi üzerindeki iyileştirici etkisinin tüm rekreasyon alanlarında estetik bir şekilde ortaya çıkmasına yardımcı olmaktadır. Sadece dinlenme ve görsel dinginlik gerektiren projelerde değil, aynı zamanda çocuk oyun parkları gibi eğlence alanlarında da su sistemleri firmamız tarafından profesyonelce projelendirilmekte ve işler hale getirilmektedir.
Verdiğimiz hizmetlerden bir tanesi de özellikle park, bahçe ve şehir meydanlarının görsel güzellik ve işitsel dinginliği nozul sistemleri dünyada bulunan en son teknolojinin ürünleri kullanılarak kurulmasıdır. Başarımızın kaynağı da kesinlikle her ne iş yapıyorsak yapalım teknolojiye, müşteri memnuniyetine ve en önemlisi de bu yapılan sistemden yararlanacak hedef kitlenin isteklerine harfiyen bağlı kalmamızdandır. Son dönemlerin en yaygın su sistemleri olan nozulların her çeşidi projenin yapılacağı alanın yapısal özelliklerine bağlı olarak kurulabilmektedir. Hatta istendiğinde jet nozul ya da havuz nozulları görsellik ve estetik katmak amacıyla ışıklandırılmakta ve müzikli sistemler haline de getirilebilmektedir. Bu sayede yapılan projeyle mekâna hem ses hem de ışıklı dinamiklik kazandırılmaktadır. Aynı şekilde sadece nozullar değil su fiskiyeleri ve otel havuzlarında sıklıkla kullanılan fountain sistemleri de ışıklı ve müzikli tasarımlar haline dönüştürülebilmektedir.
Sebil Havuz Aydınlatmalı Su Sistemleri
Havuz, fıskiye ya da nozul gibi su sistemlerinde görselliği arttırmak ve ortama daha farklı, görkemli bir hava katmak için projeler daha çok aydınlatmalı olarak tasarlanmaktadır. Bunun için öncelikle havuz ya da hangi su sistemi tercih edilecekse kurulmakta ardından yapılan farklı bir projelendirmeyle süs havuzu aydınlatma işlemleri yapılmaktadır. Aydınlatmada suya dayanıklı ışık sistemleri ve ledler kullanılabilmektedir. Ayrıca yapılacak tasarıma göre ışığın renginden tutunda nasıl bir animasyon dahilinde görselleştirileceğine kadar karar verilmektedir. Tasarım aşamasında deneyimli ekibimiz sizin isteklerinizi de dikkate almakta ve içinde bulunduğunuz sektörün gereksinimlerini değerlendirdikten sonra her türlü faktörün değerlendirilmesinden çıkarılan sonuçların bir harmanı şeklinde ortaya koyulmaktadır. Çocuk parkları, alışveriş merkezleri ya da hareketli mekanlarda ışıklı su sistemlerine müzik sistemleri de dahil edilerek daha gösterişli, bir o kadar da çekici alanlar yaratılabilmektedir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Konu No1 tarafından (22 Nisan 2017 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dekoratif süs havuzu, dekoratif şelale, fountain, havuz fıskiye sistemleri, havuz nozulları, jet nozul, nozul sistemleri, su fıskiyeleri, süs havuzları, süs havuzu aydınlatma, süs havuzu fıskiyeleri, yapay şelale


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Merhabalar Selale Hey Sen! Beni Tanıyor Musun? 21 27 Ekim 2012 13:04
Merhabalar. Crop Hey Sen! Beni Tanıyor Musun? 21 04 Ekim 2011 11:20
Merhabalar =) ejderman Hey Sen! Beni Tanıyor Musun? 22 19 Haziran 2011 19:54
Merhabalar Nedamet Hey Sen! Beni Tanıyor Musun? 23 19 Haziran 2011 16:58
Merhabalar.. MasteR06 Hey Sen! Beni Tanıyor Musun? 10 10 Haziran 2011 12:11