14 Kasım 2008, 13:40 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Ankara Pilavı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler; • 1 paket arpa şehriye • 1 su bardağı sıvı yağ • 2 kaşık salça • Tuz,karabiber,pul biberi • Alabildiğince su • 1 tane orta boy soğan Hazırlanışı; İlk önce soğanlar soyulur ve ince ince doğranır soğanlar tencereye konur ve yağsıda konup kavrulur.pembeleştikten sonra içine 2 kaşık salça ilave edilir ve devam edilir kavrulmaya sonra 1 paket arpa şehriye atılır kavrulmaya devam edilir daha sonra karabiberi atılır ve üstünü geçiçek kadar suyu konur ve tuzuda atıldıktan sonra kısık ateşte pişirilmeye bırakılır.daha sonra soğukduktan sonra servise sunulur. Afiyet Olsun... | |
|
Etiketler |
ankara, pilavı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tas Pilavı | Lcia | Makarnalar Pilavlar | 0 | 20 Ocak 2015 18:45 |
Çin Pilavı | oneofgirl | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Ağustos 2013 16:59 |
Ankara Pilavı Tarifi Hazırlanışı | yoSun | Makarnalar Pilavlar | 0 | 06 Kasım 2010 14:22 |
Yaz Pilavı | YapraK | Makarnalar Pilavlar | 0 | 26 Eylül 2009 19:43 |