![]() |
Özbek Pilavı Malzemeler: 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı su 250 gr. kuzu eti 1 adet soğan 2 adet havuç Tuz, yenibahar Yapılışı: Önce kuşbaşı doğranmış eti tencereye alın, suyunu çekene kadar pişirin. Daha sonra rendelenmiş veya blendırdan geçirilmiş soğanları ekleyin. Soğanlar pembeleşince rendelenmiş havuçları ve ıslatılmış, sonra da yıkanıp süzülmüş pirinci ekleyin ve 2-3 dk. kavurun. Sonra 3 bardak suyu, tuzu ve yenibaharı ekleyin. Suyunu çekip üstü göz göz oluncaya kadar pişirin. Afiyet Olsun... |
Cevap: Özbek Pilavı Hım etli |
Cevap: Özbek Pilavı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gerekli Malzemeler
Hazırlanışı
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:28. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk