![]() |
Gökçesu Pilavı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler : 3 su b.pirinç 1 soğan 1.5 su b.haşlanmış nohut 3 havuç 1 su b.et suyu 1 çorba k.tereyağı 1 tutam dereotu sıvıyağ tuz su Hazırlanışı : Tencereye sıvıyağı alarak ince doğranmış soğan ve tereyağını beraber kavurun.Daha sonra üzerine pirinci de ekleyin. Ardından rendelenmiş nohutu ve havucu da ekleyerek tuzunu ve et suyunu ekledikten sonra sıcak su ekleyerek kapağı kapalı pişmeye bırakın. Suyunu çekip pişen pilava ince doğranmış dereotunu ekleyerek karıştırın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:34. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk