26 Aralık 2009, 14:03 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Gökçesu Pilavı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler : 3 su b.pirinç 1 soğan 1.5 su b.haşlanmış nohut 3 havuç 1 su b.et suyu 1 çorba k.tereyağı 1 tutam dereotu sıvıyağ tuz su Hazırlanışı : Tencereye sıvıyağı alarak ince doğranmış soğan ve tereyağını beraber kavurun.Daha sonra üzerine pirinci de ekleyin. Ardından rendelenmiş nohutu ve havucu da ekleyerek tuzunu ve et suyunu ekledikten sonra sıcak su ekleyerek kapağı kapalı pişmeye bırakın. Suyunu çekip pişen pilava ince doğranmış dereotunu ekleyerek karıştırın. | |
|
Etiketler |
gokcesu, gökçesu, pilavi, pilavı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tas Pilavı | Lcia | Makarnalar Pilavlar | 0 | 20 Ocak 2015 18:45 |
Fas Pilavı | Elysian | Makarnalar Pilavlar | 0 | 25 Nisan 2014 09:56 |
Çin Pilavı | oneofgirl | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Ağustos 2013 16:59 |
Yaz Pilavı | YapraK | Makarnalar Pilavlar | 0 | 26 Eylül 2009 19:43 |