15 Şubat 2010, 22:40 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | İç Pilavlı Bonfile Dolması Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler : 1 bütün bonfile 2 havuç 1 soğan 3 defne yaprağı Tuz Karabiber Pilavı İçin 2,5 su b. pirinç 1 soğan 2 çorba k. dolmalık fıstık 2 çorba k. kuş üzümü 1 tutam dereotu Tuz Karabiber Yenibahar Hazırlanışı 1 bütün bonfileyi fırın tepsisine alın.Üzerine tuz ve tane karabiber serpin. Üzerine toz karabiber ilave edin. Havuçları iri olarak kesin ve bonfile etin altına havuçları iri kesilmiş soğanları ve defne yatprağı ilave edin. İç pilav için 1 adet soğanı yemeklik kesin. Tencereye sıvıyağı alın. Tencereye dolmalık fıstıkları alın ve kavurun. Üzerine soğanı alın ve kavurun. Üzerine 5 su bardağı pirinç, tuz, kuş üzümü, karabiber ve et suyu ilave edin.Üzerine sıcak su ilave edin ve pilavı pişirin. Pilavı servis tabağına alın. Üzerine bonfile etini fırından çıkartın ve kesin ve pilavın üzerine dizin ve servis edin | |
|
Etiketler |
bonfile, dolmasi, dolması, pilavli, pilavlı, Üç |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Azeri Usulü Balık Dolması (Şorbalık Dolması) | Violent | Deniz Ürünleri | 0 | 26 Mayıs 2013 19:52 |
Pilavlı tas kebabı (kütahya) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 22 Ocak 2011 23:08 |
Bonfile Kebabı | YapraK | Kebaplar Köfteler | 0 | 26 Aralık 2009 07:25 |
İç Pilavlı Tavuk Pirzola | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 23 Mart 2009 02:54 |