![]() |
Jambonlu Ve Üzümlü Risotto [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Jambonlu Ve Üzümlü Risotto 4-6 kişilik Hazırlık süresi: 20 dakika + 2-3 dakika dinlendirme süresi Pişirme süresi: 25-30 dakika Zorluk derecesi: 1 Malzemeler:
Tereyağını geniş bir tavaya koyun ve orta ateşte eritin. Soğanları ve füme dana etini tavaya ekleyin ve soğanlar yumuşayıncaya kadar yaklaşık 5 dakika yağda kavurun. • Pirinci tencereye ekleyin ve pirinç taneleri şeffaflaşıncaya dek yaklaşık 2 dakika karıştırarak pişirin. • Şarabı pirinçlerin üzerine ekleyin ve alkol buharlaşana dek yaklaşık 2-3 dakika karıştırarak pişirmeye devam edin. • Tavuk suyundan 1 çorba kepçesi kadar alın ve pirinçlere ekleyin. Pirinçler suyu çekene dek karıştırarak pişirin. Bu şekilde tavuk suyunun tamamını pirinçlere çektirin. Bu işlem yaklaşık 15-18 dakika sürecektir. • Üzümleri, frenk soğanı ve maydonozu tencereye ekleyin. Tuz ve beyazbiber serpiştirin. • 2-3 dakika dinlendirin. • Risottonun üzerine Parmesan peyniri serpiştirin ve sıcak servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:44. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk