22 Ekim 2012, 01:36 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Sardalye Makarna Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER •320 gram fusilli makarna (Veya isteğe göre başka bir makarna) •200 gram konserve uskumru filetosu (Veya sardalye) •200 gram domates •Maydanoz •Sarımsak •Zeytinyağı •Tuz HAZIRLANIŞI •Makarna için suyu kaynatın. Ayrı biryerde domatesleri konkase doğrayın. 2 çorba kaşığı zeytinyağını ve ezdiğiniz sarımsağı tavada soteleyip domatesleri ekledikten sonra 5-6 dakika soteleyin.Uskumru veya sardalye filetolarını konserveden çıkartıp yağını süzdükten sonra tatlandırmak için domatesleri sotelediğiniz tavaya ekleyin. •Kaynayan suya tuz ekleyip makarnayı al dente şeklinde haşlayın. Tavadaki sosa maydanozu ekleyin. Al dente şeklinde haşladığınız makarnayı uskumru sosile tavada döndürerek tatlandırıp servisyapın. | |
|
Etiketler |
makarna, sardalye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kebablı Makarna | YapraK | Makarnalar Pilavlar | 0 | 15 Şubat 2010 22:42 |
Duvaklı Makarna | YapraK | Makarnalar Pilavlar | 0 | 15 Şubat 2010 22:42 |
Ayranlı Makarna | YapraK | Makarnalar Pilavlar | 0 | 15 Şubat 2010 22:38 |
Cevizli Makarna | YapraK | Makarnalar Pilavlar | 0 | 26 Eylül 2009 19:39 |
Sebzeli Makarna ve Somonlu Kelebek Makarna | Kralice | Makarnalar Pilavlar | 1 | 12 Mart 2009 15:31 |