IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Haziran 2008, 23:57   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sanat Harikası Podyum Makyajı




Makyaj sanatçılarının, mankenleri taş bebeğe dönüştüren ürün önerileri ve sezon trendleri...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

1 Işıltılı güzellik

Ünlü makyöz Charlotte Tilbury'nin favori ürünü inci beyazı bir aydınlatıcı, göz çevresine doğal ve parlak bir görüntü vermede çok başarılı. Özellikle sedefli beyaz rengi, parmaklarınızla göz pınarlarınıza sürerseniz, gözlerinizin bir anda aydınlandığını ve daha canlı bakışlara sahip olduğunuzu göreceksiniz. Tüm yüzü aydınlatmak için, burnunuzun tam ucuna ve üst dudağınızın ortasına da sürün. Adeta uzay çağının Grace Kelly'si gibi olacaksınız!

2 En güzel tırnaklar

Uçuk pembe, bej ve koyu kırmızılardan sıkıldıysanız, bu iki yeni rengi mutlaka deneyin. Chanel Marilyn, yaz için harika bir kırmızı tonu; koyu değil, narçiçeğini andırıyor. Ya da iddialı pembe tonlarını deneyebilirsiniz. O kadar cesur değilseniz, sadece ayak tırnaklarınıza sürün.

3 En güzel dudaklar

Lip gloss'ların renk çeşitliliği ve kalitesi makyözler tarafından çok iyi biliniyor. Ten rengi parlatıcılar, tüpteyken gayet sıkıcı bir nötr renk gibi görünse de, dudağa sürüldüğünde uçuk ve çok hoş bir pembeye dönüşüyor. Dudakları yumuşacık yapıyor ve kalıcılığını uzun süre koruyor, öyle kullanışlı bir renk ki, iş görüşmesine giderken de, gece çıkarken de kullanabilirsiniz.

4 Sağlıklı yanaklar için

Son derece doğal bir pembe tonu, yanaklarınızı bir anda gül bahçesine döndürebilir. Kolayca dağılan toz allığı, yanaklarınızın yanı sıra, kaş kemiklerinizin üzerine ve alnınızda gözlerinizin üzerinde kalan bölgelere de sürerek hoş bir gölgelendirme yapabilirsiniz. Böylece tüm yüzünüz aydınlanır.

5 Parlak saçlar

Kuaför Guido Palau, defilelerden önce modellerin saçlarına sıktığı 'anti frizz' ve parlatıcı ürünle, ışıl ışıl parlayan ve elektriği alınmış saçlar elde ediyor.

6 En pürüzsüz ten

Cildi adeta ikinci bir ten gibi saran hafif, yarı transparan fondöten, Giorgio Armani'nin makyaj uzmanı Pat McGrath'in en son favorisi. Bu fondötenler, birçok fondötende yaşanan maske gibi durma, ciltle tam olarak bütünleşememe, en önemlisi de makyaj yapıldığının belli olması gibi problemleri tarihe gömüyor.

7 Keskin eyeliner çizgisi

MakyörTom Pecheux'nün sevdiği bir tarz olan 'güçlü minimalist'i yakalamak için ideal olan: Mat bir cilt, ten rengi dudaklar ve dumanlı gözler. İnce uçlu bir fırçayla süreceğiniz eyeliner, son derece düzgün bir hat yaratıyor ve rengi saatler sonra bile solmuyor. Gözün iç kenarlarına süreceğiniz açık renkli ve hafif ışıltılı bir far da tüm makyajı aydınlatmak için yeterli.

8 En koyu kirpikler

Drama kralı John Galliano, geçtiğimiz kış sezonunda 1940'lar stilinin abartılı bir versiyonunu podyuma yolladı: Kavisli kaşlar, şok edici tonlarda pembe ve turuncu dudaklar ve kalın eyeliner'lar. Ve bu kadarla kalmadı. Kirpikler, en yeni ve şimdiye kadar görülmüş en koyu renkli kohl kalemin yoğunluğuyla saran maskara Black Out'la boyandı.

Kaynak: ekolay

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
harikası, makyajı, podyum, sanat


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Evlerde Podyum Rüzgarları Esiyor! AngeL Ev Dekorasyonu 0 05 Ekim 2014 11:11
Podyum Öncesi. Zen Fotoğraf Kulübü 0 08 Eylül 2013 16:13
Domenicali: Melbourne'de bir podyum iyi bir başlangıç olur Zen Diğer Spor Branşları 0 07 Mart 2013 15:38
Miranda Kerr'den, Orlando Bloom'a podyum yasağı! Kalemzede Haber Arşivi 1 08 Temmuz 2012 18:47
Podyum dünyası karışacak! Angel Haber Arşivi 0 27 Ekim 2008 11:26