IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Haziran 2008, 09:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Doğal makyaj mı rengarenk mi?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İster makyajsızmış gibi duran doğal makyaj, ister Rio Karnaval dansçılarını andıran rengarenk makyaj yapın. İkisi de çok moda!

2008 Yaz sezonunda makyajda sınır yok! Podyumlarda renk coşkusunun yaşandığı uyumsuz makyaj trendlerine, doğallığın ön planda olduğu uyumlu yaklaşımlar eşlik ediyor.

DOĞAL YAKLAŞIMLAR

Trend

Kahverengi ve bejin doğallığı... Bu renk skalası; her cilt tipine ve rengine uyum sağladığı için çok sevilir. Ancak söz konusu renkleri uygularken cildinizde doğal durmasına özen göstermeli ve kusurlarınızı sağlam bir baz ile kapamalısınız.

Nasıl kullanmalı?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

• Karamel tonlarıyla görünümünüzü yumuşatabilir, gri bazlı kahverengiler ile temiz bir cilt görünümü elde edebilirsiniz.

• "Dudaklarınızda, elmacık kemiklerinizde ya da alnınıza yanardöner, hafif ışıltılı bir ürün kullanmayı deneyebilirsiniz" diyor Etro ve J.Mendel'in make-up artist'i Charlotte Tilbury.

• Şeftali ve pembe tonlarındaki rujların kullanımı çok kolaydır.

• Bugüne kadar birçok ünlü isimle çalışma şansına sahip olan make-up artist Caroline Barnes; doğal bir görünüme modernlik katmak için gözlerinizin iç kısmına beyaz ya da kahverengi gri renkte bir kalem ile çizgi çekmenizi öneriyor.

• Bu trend genellikle bakımlı ve şık bir görünüm yarattığı için kaşlarınızın dolgun ve temiz görünmesine özen göstermelisiniz. Bunun İçin Bobbi Brown'ın kaş kalemini ya da Giorgio Armani'nin kirpik kıvırıcısını kullanabilirsiniz.

• Doğal makyajı herhangi bir davette kullanmak istiyorsanız, küçük bir dokunuşla zarif bir görünüm yaratabilirsiniz. Mesela bronz tonlarda bir far ve kirpiklerinizi dolgunlaştıran bir maskarayı deneyebilirsiniz.


KOYU RENKLERİN ÇEKİCİLİĞİ

Trend

Koyu, parlak ve coşkulu... Göz ve dudaklardaki uyumsuz renkler, gökkuşağı misali kadınları büyülüyor. Ünlü make-up artist Pat McGrath; bu renkliliğin bir tür eğlence olduğunu dile getiriyor ve kadınlara farklı renkler denemekten çekinmemelerini tavsiye ediyor.

Nasıl kullanmalı?

• Bu iddialı renklerin ciltte daha sade gözükmesi için baz olarak mutlaka bir güneş kremi kullanın. DDPin Matte Finish Photo-Age Protection SPF 30'u aynı zamanda bakım da uyguluyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

•Yoğun ve koyu renkli makyaj ne yazık ki dikkati yüz simetrisine ve kusurlara da çekebiliyor. Bu nedenle iddialı renkleri uygulamadan önce, kusurlarınızı ince bir fondöten yardımıyla kapatabilir ve ardından pudra ile matlaştırabilirsiniz.

• Vivienne Westwood ve Alexander McQueen için çalışan make-up artist Lee Pycroft; "Mor ve yeşil göz makyajında oldukça iddialı bir görünüm yaratıyor ancak sarı ya da pembeyi tercih ediyorsanız cildiniz daha da soluk gözükebilir" diyor. Bu nedenle de daha güçlü renklere yönelmenizi tavsiye ediyor.

• Ünlü make-up artistler allık kullanmak yerine; siyah bir eye-liner ya da sofistike renklerde bîr far kullanarak gözlerinizi, koyu renkteki bîr ruj ile de dudaklarınızı ön plan; taşımanızı tavsiye ediyorlar.
She

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
doğal, makyaj, rengarenk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Günlük Doğal Makyaj efLatun Makyajın Püf Noktaları 0 09 Şubat 2012 20:01
Doğal Makyaj Nasıl Yapılır? Dilara Makyajın Püf Noktaları 0 17 Mart 2011 16:17
Doğal ve Etkili Makyaj Dilara Makyajın Püf Noktaları 0 17 Mart 2011 16:15
Makyaj Yaparak Doğal Görünün! Dilara Makyajın Püf Noktaları 0 25 Eylül 2009 19:02
Doğal Makyaj mı Rengarenk mi YapraK Makyajın Püf Noktaları 0 23 Mart 2009 19:56