IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Temmuz 2010, 12:31   #1
Çevrimdışı
Ay
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Makyaj tüyolarını uygulayın 10 yaş gençleşin






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Doğru makyaj tekniklerini kullanarak daha genç görünebilirsiniz.
Taze bir cilt için
Fondöteni her yere sürmek: +5 yaş
Cildinizi renklendirmek için seçtiğiniz fondöten ya da pudrayı doğru kullanmamanın, sizi yaşlı göstereceğini hiç düşündünüz mü? O halde şimdi dikkat: Ürünü kulaktan burun kanatlarına kadar her yere uygulamak, cildi matlaştırabilir. Bu da sizi olduğunuzdan 5 yaş kadar büyük gösterir. Bunun yerine daha çok burnunuza, yanaklarınıza ve göz çevrenize dokunuşlar yaparak uygulayacağınız fondöten ya da pudrayı hafifçe ve aşırıya kaçmadan sürün.
Su bazlı fondöten seçmek: -5 yaş
Su bazlı fondötenler, yüzünüze transparan ve nefes alan bir görüntü verir. Çünkü bu tür ürünler cildinizdeki yansıtıcı pigmentleri harekete geçirir. Bu da size 5 yaş daha genç bir görünüm kazandırır. Bu kadar basit!
Allığı kötü uygulamak: +8 yaş
Sizin de çantanızda birden fazla allık var ve birini aniden çıkarıp hiç dikkat etmeden sürüyorsunuz, itiraf edin! Aman dikkat: Toprek rengi allıkları yanak oyuklarına uygulamak, yüze kesinlikle sert ve soğuk bir ifade verir. Bu skaladaki renkleri bu bölgelere uygulamaktan mümkün olduğunca uzak olmakta fayda var, bizden söylemesi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Krem allık kullanmak: -6 yaş
Son dönemde popüler olan krem allıkların yapısı, elmacık kemiklerine hafifçe uygulanınca bunları nefis bir şekilde ortaya çıkarmak için ideal. Tendeki etkisini artırmak, cildi uyandırmak ve taze görüntü sağlamak içinse “mercan” gibi sıcak tonları tercih etmelisiniz. Elmacık kemiklerine yumuşak hareketlerle sürün ve doğallığın keyfini çıkarın.
Sonunda doğru tonu bulmak: -4 yaş
Zaman içinde maalesef cildin sarılaşmaya ve soluklaşmaya eğilimi oluyor. Bu, hemen ve anında belli olmaz. Ama durup dururken yanlış bir kapatıcı tonu seçerek de pigmentleri yok etmeye çalışmayın. Cildinize ten renginizden yarım ton açık fondötenle bir parça tazelik keyfi yaşatın. Doğru renk: Bej ve krem. Cildin ışığını yakalayacak şekilde renklendirme yapmayı ihmal etmeyin.
Sedef gibi parlamak: +6 yaş
35 yaşından itibaren cilt parlaklığı ortadan kaybolmaya başlar, bunu biliyoruz. Çizgiler arasında kaybolmaya başlayan ışıltınızı yeniden kazanmanız şart. Ama bunun için, parlak ne varsa sürmekten ve bir fener gibi ışıldamaktan kaçının.
Fondöteni profesyonle malzemeyle uygulamak: -8 yaş
Fondöteni mutlaka fırçayla uygulayın. Bu, makyaj uzmanlarının tercih ettiği bir hile. Bu teknik, fondöteni abartmadan uygulamayı sağlar. Aynı zamanda sirkğlasyonu aktif hale getirerek cilt üzerindeki leke ve çizgileri daha iyi kapatır. Fırçayla ürünü, doğru ve orantılı biçimde cildinize dağıtarak hepsinin bir yerde toplanmasını engelleyin.
Pudra kullanmak: +10 yaş
Kompakt ya da toz halindeki pudralar, yüzünüze doğru gelen ışığı keser. Siz fark bile etmeden gölgeler daha abartılı hale gelir , çizgiler ortaya çıkar. Ayrıca pudranın tanecikleri cildin kuru bölgelerine yapışır. Pudra kullanmak mı? Unutun gitsin!
Lekeleri gizlemek: -5 yaş
Bir ya da birçok leke (tabii ki doğum lekeleriniz hariç) tüm makyaj çabasını heba eder. Ne kullanırsanız kullanın, hep aynı yerde sinir bozucu bir halde dururlar. BU lekelerden, onlara parmağınızın ucundaki fondötenle hafifçe vurarak kurtulmayı deneyebilirsiniz. Yani onları tam anlamıyla kamufle edebilirsiniz. Zaten cildin ısısı fondöteni emecektir ve fondöten derine işleyecektir. Böylece stick kapatıcılara nazaran, daha doğal bir sonuç elde etmiş olacaksınız.
Çok yoğun gündüz kremi seçmek: +7 yaş
Kuşkusuz ki cildimiz kuruyor ve rahatlamak için nemlendirmeye ihtiyaç duyuyor. Ama yoğun kremleri kullanınca ortaya çıkan farklı ve kaygan dokunun varlığını da göz ardı edemeyiz. Yoğun bir gündüz kremi, cilt üzerindeki tabakanın kaybolmasına sebep olur ve böylece uyguladığınız makyaj da, kremi geçip bir türlü alta işleyemez. Sonuç: Akmış, makyajı kabul etmeyen bir cilt! Ve hatırlatalım, gündüz kremleri çizgileri vurgulayan bir parlaklığa neden olur. Tam konfor için, kremleri sadece gece kullanın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
10


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ses Dalgalarıyla Gençleşin Rhytia Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 30 Ocak 2014 23:41
Uygulayın telefon numaranızı bulalım Candy Esrarengiz Olaylar 9 16 Eylül 2010 14:37
Bu sansürü Kurtlar Vadisi'ne uygulayın Jady Haber Arşivi 0 20 Kasım 2008 12:02
Yaşlandıkça Gençleşin Heidi Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 23 Eylül 2008 13:03
kullanın gençleşin SimHa Komedi ve Mizah 1 01 Temmuz 2008 14:58