IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2012, 10:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En Güzel Yaz Makyajı İçin 12 İpucu




Yazın sıcakta makyaj yapılmaz diye yanlış bir inanış var. Halbuki bronz tene yapılan ışıl ışıl bir makyajdan daha güzeli ne olabilir ki? Yaz makyajı için basit tüyolar
Yaz boyunca seksi ve güzel olmak için çok uğraşmanıza gerek yok. Etkili ipuçları ile günlük görünümünüzü değiştirebilir, çok bakımlı bir imaj yaratabilirsiniz.

İşte, yaz makyajı için en kolay ve uygulanabilir tüyolar...

Sezonun seksi ve en renkli rujlarıyla havanızı atın. Turuncu ve fuşya gibi... Yaz canlılığına uygun rujunuz ve elmacık kemiklerinize süreceğiniz bronz allık kombinasyonuyla mükemmel görüneceksiniz.

Cildinize hafif bir nemlendirici sürün. Daha sonra açık pembe toz allığınızı elmacık kemiklerinize hafif dokunuşlarla sürün.

Hatlarınızın belirgin olduğu bölgelerde allığınızın cilt renginize yakın bir renk olmasına dikkat edin. Böylece yüzünüzde doğal bir parlaklık yaratmış olursunuz.

Mükemmel ten rengine sahip olmak için yüzünüze vücudunuza süreceğiniz nemlendiricinin bir miktar bronzlaştırıcı içermesine dikkat edin. Ya da renkli nemlendirici kullanabilirsiniz.

Bronz makyajınızı tazelemek için bronz pudra ya da fondöteninizi sürdükten sonra elmacık kemiklerinize açık şeftali tonlarında allık uygulayın.

Plaja ya da havuza giderken suya dayanıklı maskaralardan kullanın. Akma riski olmadan canlı ve çekici bakışlara sahip olun. Özellikle moru tavsiye ederiz, çok seksi görünüyor.

Güneşlenerek bronzlaşma imkanına sahip değilseniz bronz pudranız ile makyajınızı yaparken şu güzellik kuralına dikkat edin: Gün boyunca gün ışığında doğal görünüme sahip olmak için mat pudra, hava karardıktan sonra ise gece makyajınız için ışıltılı bir görünüm veren pırıltılı pudra kullanın.

Gözlerinizde “Fark et beni etkisi” yaratmak için şunu deneyin: Üst kirpiklerinizin dibine krem ya da jel eyeliner’ı ince bir fırçayla düzgünce çekin. Daha sonra fırçanızı açık renk simli göz farınıza batırın ve kirpik dibinize çektiğiniz çizginin üzerine sürün. Böylece hem doğal hem de kalıcı bir göz makyajına sahip olursunuz.

Sahile ya da havuz kenarına giderken günlük kullandığınız göz farınızın yerine suda akmayan, genelde açık ve saydam renkli farları tercih edin.

Fildişi veya beyaz sedefli far olabilir.

Yaz boyunca kullandığınız fondötenin ten renginizle uyumlu olmasına dikkat edin. Son teknoloji ile üretilen fondötenler cilt renginize kendiliğinden uyum sağlıyor. Bu şekilde ten renginiz koyulaştığında fondöteninizin rengi de koyulaşacaktır.

Murad'ın nar özlü bu tarz bir ürünü var, müthiş.

Dudaklarınızın daha dolgun görünmesi için iki farklı renk kullanın. Öncelikle dudaklarınıza hafifçe bronz pudra ya da fondöteninizden sürün. (Rujunuzun daha kalıcı olmasını sağlar) Üzerine çok parlak renksiz dudak parlatıcınızı sürün ve etrafına cesur tonlarda pembe parlatıcınızı sürün. Açık rengi koyu rengin altına sürmeniz dudaklarınızın çok daha dolgun görünmesini sağlar.

Yaz gibi kokun. Hindistan cevizi, çilek, mandalina, kavun ya da kivi özlü vücut nemlendiricileri sürün.

Yaz akşamlarında parıldamak için günlük dudak parlatıcınızı bir kenara atın ve süper şehvetli görünüm veren ultra parlak rujlardan edinin. Ya da dişlerinizi daha beyaz gösteren rujlardan sürebilirsiniz.

Sally Hansen'in dişleri daha beyaz gösteren ruj serisi var...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
12, en, güzel, makyajı, yaz, İçin, İpucu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nokia'nın Tableti İçin Bir İpucu Daha! Soner Cep Telefonlar 0 06 Mayıs 2012 21:31
Yaz Makyajı İçin Öneriler AnqeL Makyajın Püf Noktaları 0 28 Nisan 2012 10:33
Bayanlar İçin Güzel Saatler Hayal Ah Kadınlar 5 05 Mart 2010 00:24