IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Kasım 2012, 20:36   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Doğru Ruj Seçimi ve Uygulanması




Yüz güzelliğinizin temel parçalarından olan dudaklarınızı, makyaj uzmanları tarafından önerilen doğru tavsiyeler ile daha güzel bir görünüme kavuşturabilir, bu şekilde rahatlıkla fark yaratabilirsiniz hanımlar. Dudaklarınızı daha güzel gösterecek ve sizlere bambaşka bir görünüm kazandırabilecek özel dudak makyaj önerileri sizlerle…
Tene uygun ruj seçimi
Doğru tonlarda ruj rengini bulmak için öncelikle ten rengi, saç rengi ve göz rengi dikkate alınmalıdır. Ten rengi, avuç içi ve bileklere doğru bakıldığında tam olarak anlaşılacaktır. Ten rengi, saç rengi ve göz rengi koyu olanlar, ruj seçerken soğuk renklere yönelmelidirler.
Esmer tenliler: Esmer tenlere uyumlu olan hafif pembeler, yumuşak fuşyalar ideal seçimlerdir. Açık sarı saç, açık renk göz ve açık renk bir tene sahip olanlar isesıcak renkleri tercih etmeliler.
Beyaz tenliler: Beyaz tenlilere, kırmızı tonlar başta olmak üzere, açık tonların hemen hemen hepsi yakışacaktır. Fakat koyu tonlardan uzak durmalılar.
Buğday tenliler: Ten renklerinin koyu tonlarında olacak şekilde koyu pembe ve orta yumuşaklıkta pembe ruj kullanarak mükemmel görünebilirler.
Makyajın bütününe uygun ruj seçimi
Örneğin; kahverengi tonlarda bir far kullanılmışsa, kırmızı ya da pembe bir ruj değil, yine kahverengi tonlarında bir ruj kullanılmalıdır. Gündüz, fazla iddialı renklerden kaçınılmalı, dudak renginizden biraz daha koyu ya da biraz daha açık, “ruj sürdüm” diye bağırmayandoğalrenkler tercih etmelisiniz.
Parlak ve sıcak renk rujlar daha genç gösterir
Parlak vesıcakrenklerin daha genç göstereceğini unutulmamalıdır. Çok koyu herhangi bir renk, dudaklar için ölümcül olabilir. Solgun renkler ise dudakları aydınlatır, daha dolgun ve genç gösterir. Koyu renklerse dudakların olduğundan daha küçük ve ince görünmesini sağlar. Pırıltılı dudaklar her zaman daha seksidir. Dudakları kuru olanlar ise mat rujlardan uzak durmalı. Mat rujlar daha dayanıklı olsalar da dudakların kuru görünmesine yol açar.
Kadınların büyük aşkı: Kırmızı ruj
Dudaklar kırmızıya boyandığında; dudaklarla yapılan her mimiğe, gülümseyişe, dudak büzmeye dikkat çekilecek demektir. Kırmızı ruj sürüldüğünde, göz makyajının hafif olmasına dikkat edilmelidir. Kaşlar şekle sokulup taranmalı ama rengi koyulaştırılmamalıdır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
secimi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Doğru Allık Seçimi Liaaa Makyajın Püf Noktaları 0 18 Ağustos 2012 14:46
Doğru bakıcı seçimi nasıl yapılır? Lady Aile Evlilik ve Çocuklar 0 30 Temmuz 2012 11:40