IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Şubat 2013, 14:56   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Makyajdaki Küçük Hileler




Makyajda, görüntünüzü biraz değiştirmek ve daha güzel göstermek için küçük hilelere başvurabiliriz. Gözleri daha büyük göstermek, dudakların dolgun durmasını sağlamak, daha küçük bir burun, çıkık elmacık kemikleri ve pürüzsüz bir cilt görüntüsü yaratmak, bunların hepsini küçük dokunuşlarla başarabiliriz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


YUVARLAK YÜZLER
Yüzünüz yuvarlaksa ve siz daha belirgin hatlar istiyorsanız, burada kaşlarınız önemli bir rol oynuyor. Kavisli kaşlar yüzü daha keskin gösterir. Kavisli kaşları elde etmek için bir kalemi burnunuzun kenarına paralel şekilde tutarak kaşınızın başlangıç noktasını belirleyin. Kaşınızın en yüksek bölgesini yani eğimin başlayacağı yeri belirlemek için kalemi göz bebeğinizin bitiş noktasına paralel tutarak işaretleyin. Bitiş noktasını belirlemek içinse, kalemi gözünüzün dış köşesinden kaşınıza diyagonal tutun. Göz kalemiyle işaretlediğiniz noktalan birleştirerek kaş şeklinizi oluşturun. Daha sonra cımbız yardımıyla işaretin üzerinden kaşlarınızı alın.

İNCE UZUN YÜZLER
Yüzünüz ince ve uzunsa allığınız ile bu görüntüyü değiştirebilirsiniz. Allığınızı sadece elmacık kemiklerinizin üzerine uygulayın. Yanaklarınızın kenarlarına doğru uygularsanız daha da uzun bir yüze sahip olursunuz.

KÖŞELİ YÜZLER
Köşeli bir yüze sahip olan kadınlar ifadelerini yumuşatmak için elmacık kemiklerine sürdükleri allıkları şakaklarına kadar dağıtmalılardır.

GENİŞ YÜZLER
Sadece elmacık kemiklerinin üzerine allık uygulanıp burun kısmına fazla yanaşılmamalıdır. Yine aynı şekilde çok fazla kulaklara doğru girilmemelidir çünkü bu işlem yüzünüzü daha da geniş gösterecektir.

ÇİZGİLER
Bir sabah kalktınız ve alnınız, burun kenarları ve dudak bölgesindeki kırışıklarınızın olduğunu gördünüz. İnce çizgileriniz için ışığı yansıtan kozmetik ürünleri kullanın. Derin kırışıklıklar içinse kırışık doldurucu kozmetik ürünleri kullanın.

GENİŞ ALIN
Geniş bir alnı dar gösterebilmek için mat görünümlü bronzlaştırıcı bir pudra ya da fondöten ile cilt renginizden daha koyu bir allık alın ve bunu saç çizginiz boyunca sürün.İyice yedirerek saçlarınıza doğru uygulayın.

AŞIRI ÇIKIK ELMACIK KEMİKLERİ
Bu tip elmacık kemiklerini saklamak için öncelikle yukarıya, daha sonra da kulaklara doğru süreceğiniz allığınızı yukarı-aşağı hareketlerle iyice yayın.

IŞILDAYIN
Simli ürünler kullanmaktan korkmayın.Bu ürünler tıpkı payetli kıyafetlere benzer.Askıda durduklarında bir şeye benzemezler ancak üzerinize giydiğinizde bütün bakışlar sizde olur. Fondöteninize karıştıracağınız sim sizi özellikle ışıkların az olduğu yerlerde muhteşem gösterecektir.Bu amaçla üretilmiş simli fondöten ya da nemlendiricileri tercih edebilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hileler, küçük, makyajdaki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Daha Büyük Gözlere Sahip Olabilmek İçin Hileler Zen Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 30 Aralık 2012 16:20
Call Of Duty Serisi Hileler KarakıZ Oyun Hileleri 0 28 Ocak 2012 11:41
Bu hileler canınızı yakabilir Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 26 Ağustos 2010 16:46
Sac Bakımında Ufak Hileler.. blackkurt38 Merak Ettikleriniz 2 04 Şubat 2008 23:53
Oyunda kullanılan hileler xLs Eggdrop, NeoStats, BNC 4 26 Aralık 2007 23:10