IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2013, 18:12   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rihanna Makyajı ile Güzellik




Rihanna sesiyle olduğu kadar fiziği, güzelliği, giyimi ile bayanların dikkatini çektiği gibi Rihanna makyajı ile de kendini bir çok bayanın örnek almasını sağlayan dünyaca ünlü star. Kendine bu kadar çok hayran kitlesi olmasını sağlamasındaki en büyük etken ise esmer tenine uyguladığı ve kusurlarını tümü ile gizleyen makyajına borçlu olsa gerek. Makyaj esnasında esmer tenine uygun yeşil ve mavi renk tonlarındaki lenslerinin yanısıra dolgun dudakları ile yüz hatlarının uygunluğu makyözlerin en çok makyaj yapmak istediği bir orantıdadır.

Şimdi Rihanna örneği ile kendinize bir makyaj yapmak istediğinizi düşünerek kısaca size Rihanna makyajı yapalım ne dersiniz?

Öncelikle renk tonunuzdan bir koyu tonda fondoteni yüzünüze sürün, kalıcı ve net görünmesi için gözünüzün alt ve üst kısmına makyaja başlamadan far uygulayın, makyajınızın hangi renkte olmasını düşünüyorsanız gözünüzün üstüne uyguladığınız altın rengindeki farı uçlara doğru koyulaştırın, kirpiklerinizin dibinden başlamak üzere göz altlarınıza mavi far uygulayın ve göz içine siyah göz kalemi uygulayın, varsa takma kirpiklerinizi takmak suretiyle gözlerinizi belirgenleştirin çünkü takma kirpik makyajda iyi sonuçlar verir, En son pembe rujunuzu güzel dudaklarınıza sürün ve üstüne parlatıcı uygulayın bakın sonuç harika olacaktır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
güzellik, ile, makyajı, rihanna


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rihanna Resimleri / Rihanna Fenty Fotoğrafları / Karelerle Robyn Rihanna Fenty Sevda Yabancı Ünlü Resimleri 6 15 Kasım 2022 01:53
Güzellik Okulu: Disko Makyajı Zen Makyajın Püf Noktaları 0 03 Aralık 2012 13:27
Robyn Rihanna Fenty (Rihanna) Kimdir? Biyografisi ve Hakkında Bilgiler. (Resimler) Sevda Müzisyenler 0 20 Eylül 2012 04:09
Rihanna'nın güzellik sırları açıklandı PassioN Haber Arşivi 1 15 Şubat 2012 20:51