IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Temmuz 2013, 16:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hangi Yüze Hangi Makyaj?




Güzellik, hiçbir karşılık beklemeden hoşlanmaksa eğer, önce kendimizden başlamalı işe… Küçük sihirli dokunuşların tadına varmalı… Bir göz kalemi, bir pudranın sihriyle fırlamalı sokağa… Öyle, bolca, yoğurt gibi değil, usul usul, az az, hafif hafif ... Abartmadan, yokmuş gibi.
İyi bir makyaj için yüzünüzü tanımanız gerekiyor. Oval, köşeli, yuvarlak, üçgen, kare ya da uzun bir yüze sahipseniz, rötuşlarla kusurlarınızı kapatıp güzel taraflarınızı öne çıkarabilirsiniz. Yüz tipinize uygun bir makyajla daha anlamlı bir ifadeye sahip olabilirsiniz
Oval yüz: Yüzünüze daha derin bir ifade vermek için allığı elmacık kemiğinden kulağa doğru yatay bir şekilde sürün. Yüzünüzü köşeli değil, yuvarlak gösterecek makyaj yapmaya dikkat edin.

Köşeli yüz: Sert görünümlü hatlarınızın daha yumuşak görünmesini sağlamalısınız. Bunun için sürdüğünüz koyu renk bir fondötenin üzerine ortaya çıkmasını istediğiniz bölgeleri aydınlatacak açık renk bir fondöten sürün. Allığı, elmacık kemiğinin üzerine yuvarlak olarak uygulayın.

Yuvarlak yüz: Yapmanız gereken çene ve elmacık kemiklerini belirgin hale getirmek. Ten renginize uygun bir fondöteni yüzünüze uygulayıp, belirgin olmasını istemediğiniz bölgeleri koyu başka bir fondötenle gölgeleyin. Allığı elmacık kemiğinden başlayıp gözün dış ucuna doğru, yanak çukurunda bir üçgen oluşturacak şekilde sürün.

Üçgen yüz: Eğer alın bölgeniz geniş, çene bölgeniz darsa, fondötenle alın bölgenizi gölgeleyerek daraltın. Belirgin hale getirmek istediğiniz bölümleri de açık renk fondötenle aydınlatın. Allığı, elmacık kemiği üzerinden ve gözün uç bölümüne doğru elips şeklinde uygulayın. Eğer alın bölgeniz dar, çene bölgeniz genişse, alın bölgenizi ortaya çıkarın. Çene bölgesini koyu renk fondötenle gölgeleyerek, daha dar görünmesini sağlayın. Allığı elmacık kemiklerinize yuvarlak bir şekilde uygulayın.

Kare yüz: Yumuşak bir ifade için ten renginize uygun fondöteni yüzünüze uyguladıktan sonra yüzünüzün üst bölümüne 2 ton koyu fondötenle saç diplerinden şakaklarınıza doğru gölgeleme yapın.

Uzun yüz: Ten renginize uygun bir fondöteni sürün. Alın ve çene bölgenizi yatay şekilde teninizden 1-2 ton koyu fondötenle gölgeleyin. Allığınızı elmacık kemiklerinin altına sürün.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hangi, makyaj, yüze


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hangi Balık - Hangi Mevsim - Hangi Ayda - Ne Zaman Yenir? Sevda Deniz Ürünleri 1 27 Kasım 2012 08:26
Asimetrik perçem hangi yüze yakışır? Sue Ah Kadınlar 0 17 Ağustos 2012 12:41
Köpeklerde Aşı Programı Nasıldır ? Hangi Haftalarda Yapılır! Hangi Aşılar Kullanılır? Sevda Evcil Hayvanlar 0 28 Ekim 2011 22:27