IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ağustos 2013, 16:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Elmacık Kemikleri Nasıl Belirginleştirilir ?




Makyajı sanat haline getiren en önemli başlıklar arasında kesinlikle yüz gölgeleme teknikleri geliyor. İyi bir gölgelemeyle yüzünüzde istemediğiniz bölgeleri geri plana atabilir, istediğiniz bölgeleri ise ön plana çıkarabilirsiniz. Elmacık kemikleri belirgin yüzler daha genç ve ışıltılı göründüğü için elmacık kemiklerinin nasıl belirginleştirileceği oldukça önemlidir.

Elmacık kemikleri her kadının yüzünde belirgin değildir. Peki elmacık kemiklerimizi nasıl belirginleştireceğiz? Öncelikle koyu renk ve mat bir fondöteni sert ve düz uçlu bir fırçaya alarak işleme başlıyoruz, eğer koyu ve mat bir fondöteniniz yoksa aynı özelliklere sahip bir pudrayla da benzer sonuçlar alabilirsiniz. Elimizle elmacık kemiğinin altına doğru bastırarak kemiğin nerede bittiğini tespit ediyoruz. Fırçaya aldığımız koyu ve mat fondöteni şakaklarımızdan başlayarak elmacık kemiğinin altından kemik hizasını takip ederek tampon hareketlerle uyguluyoruz. Elmacık kemiği yapı olarak burumuza doğru bir yuvarlak çizer, bu nedenle fırçada kalan fondöteni o yuvarlak hat boyunca devam ettiriyoruz. Yuvarlak hat boyunca uygulayacağımız fondöteni tampon hareketlerle değil elmacık kemiği altından burnumuza doğru tek yönlü düz hareketlerle sürüyoruz. Uygulamadaki önemli nokta ise fırçaya aldığımız fondöten veya pudrayı yüzümüze uygulamadan önce bir peçeteye sürerek fazla ürünü almamız noktasında. Fazla ürünü alarak yüzümüzde yoğun ve lekeli bir görüntüden kaçınmış oluruz.

Elmacık kemiğimini belirginleştirmek için ilk adımı yaptıktan ve hattı ortaya çıkardıktan sonra bu çizgiyi naturelleştirmemiz gerekiyor. Bunun için ikinci adım olarak, kullandığınız kendi teninize uygun fondöteni tercihen fırça veya nemli süngerle yuvarlak hareketler eşliğinde bu gölgenin üzerine sürmelisiniz. Gölge hattını kapatmamalı ama yumuşatmalısınız. Artık elmacık kemikleriniz belirgin. Sevdiğiniz bir allığı belirginleştirip doğal görünüm verdiğiniz elmacık kemiklerinizin üzerine hafif bir şekilde uygulayabilirsiniz. Kullandığınız allıkta hafif bir ışıltı olur ise gölgeniz mat allığınız parlak olacağı için ışık oyunlarıyla elmacık kemiklerinizi var olduğu halden çok daha belirgin göstereceğinizi garanti ediyoruz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Elmacık Kemiklerini Öne Çıkartmak İçin yoSun Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 05 Kasım 2010 13:57
Çene ve Elmacık Kemiği Protezleri YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 27 Aralık 2009 05:21
Uzay kemikleri eritiyor. LuisCode Haber Arşivi 5 29 Mayıs 2006 14:13