IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Mayıs 2014, 12:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni çıkan selülit kremleri




Yeni çıkan selülit kremleri

Selülitsiz bacaklar için yaşam şeklini değiştirmek önemli. Ama neden kozmetik dünyasının bize sunduğu nimetlerden de faydalanmayalım? İşte yeni çıkan selülit ürünleri...

Yaza hazırlık başladı! Mini şortlar, etekler ve bikiniler bizi bekliyor. Fazla dert edinmeden şu selülitlerden bir miktar kurtulmak gerek. Peki ama ne yapmalı?

Selülitsiz bacaklar için yaşam şekli önemli. Hareketli olmak, özellikle yürüyüş yapmak, bol bol su içmek ve sağlıklı beslenmek lazım. Ama bir şey daha var: Selülit giderme iddiasındaki kozmetik ürünler... Destek olarak kozmetik dünyasının bize sunduğu nimetlerden de faydalanmak tercih edilebilir. Ama yaşam şeklini değiştirmeden kozmetik ürünlerin tek başına yüzde yüz sonuç sağlamasını beklemeden...

Elancyl Cellu Slim

Elancyl’in yenilenen formülünün Cecropia, Kafein, Elma Ağacı Ekstresi, Schuan Biberi Esktresi, Sarmaşık Ekstresi’nden oluşan içeriği inatçı selülitlere karşı etkili olmayı hedefliyor. Ürünün yağ yakımını hızlandırdığı, yağ depolanmasını engellediği belirtiliyor. İnceltici ve ödem atıcı özelliği sayesinde, portakal kabuğu görünümünü azaltmaya ve silüeti düzeltmeye yardımcı olduğu iddia edilen Elancyl Cellu Slim, vücudun doğal incelme bioritmine uygun olarak, sabahları yağ yakmaya, geceleri ise yağ depolanmasını azaltmaya yardımcı oluyor. Ürünü her gün kalça, baldır ve basen bölgesine saat yönünde dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulamak gerekiyor. Ürünün etkisi, kullanım şekline, ne sıklıkla kullanıldığına ve yaşam tarzına bağlı olarak değişiyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Swisscare Cellucare


İsviçre markası SwissCare’ın vücut bakımı için geliştirdiği ürünü Cellucare, özel formülü sayesinde inceltici etki sağlayarak vücudun yeniden şekillenmesine yardımcı olmayı hedefliyor. Termojenik etkisi sayesinde vücut yağlarının yakılmasını kolaylaştırırken selülit problemini gözle görülür şekilde azaltmayı amaçlayan ürün, vücudun kolajen üretimini artırarak daha sıkı ve formda bir görünüme kavuşmasına destek oluyor. İçeriğindeki aktif maddeler Genistin, Karnitin ve Spirulina ekstratının selülitler ile mücadelede etkin olduğu öne sürülüyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

L’occitane Almond Tonic Body Oil


Selilüte karşı savaşmada yardımcı olan ferahlatıcı bu ultra kuru yağın, vücudu incelten ve şekillendiren güçlü bir formülle üretildiği iddia ediliyor. ürünün, badem yağı ve silisyum türevinin birleşimi ile cildi besleyerek pürüzsüzleştirdiği, sıkılaştırarak gözle görülür şekilde daha şekilli bir vücuda sahip olmayı sağladığı belirtiliyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Zade Vital Soğuk Pres Defne Tohumu Yağı



Defne ağacı tohumlarından soğuk pres yöntemiyle elde edilen bir yağ olan defne tohumu yağı, antioksidan özellikleri sayesinde vücutta bulunan serbest radikalleri temizlemeyi amaçlıyor.

Defne tohumu yağının dolaşımı hızlandırıcı etkisi nedeniyle susam yağı ve aspir yağı ile karıştırılması neticesinde selülit önleyici masaj yağı olarak kullanılabileceği belirtiliyor. Aspir, susam ve defne tohumu yağlarından 20’şer ml karıştırılarak elde edilen karışımdan ince bir tabaka halinde cilde uygulayıp ardından dairesel hareketlerle cilde masaj yapılması öneriliyor.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Guam Selülit Yosun Çamuru


Yosun çamurundan oluşan doğal selülit ürününün, ilk birkaç uygulamadan sonra istenilen sonucu verdiği, 2-3 cm incelme ve selülitlerde azalma sağladığı iddia ediliyor. Ürünün ayrıca cildin daha yumuşak, daha pürüzsüz, daha kremsi olmasını, yağ dokusunun azalmasını da sağladığı belirtiliyor. Özellikle basen bölgesinde 2-3 cm'lik incelme vaat eden ürün, İtalya Pavia Üniversitesi tarafından 18-45 yaş arası kadınlar üzerinde denenmiş, etkileri ve güvenirliği Pavia Üniversitesi tarafından belgelendirilmiş.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________




 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
Çıkan, kremleri, selülit, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
En Şahane Selülit Kremleri! Zen Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 27 Mayıs 2013 22:08
Selülite Çare Yosun Özlü Selülit Kremleri Zen Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 24 Şubat 2013 21:53
Selülite Çare Yosun Özlü Selülit Kremleri Zen Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 22 Şubat 2013 15:34
Sorularla selülit , Selülit Tedavisi AnqeL Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 2 01 Ekim 2009 14:40
Selülit Sorununa Yeni Çözümler Dilara Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 30 Nisan 2009 12:38