IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Eylül 2014, 19:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dudak Nemlendiricinizi Kullanmanız İçin Ekstra 6 Yöntem




Dudak Nemlendiricinizi Kullanmanız İçin Ekstra 6 Yöntem

Özellikle kış aylarında ya da rujların kuruttuğu dudaklarda aklımıza gelen bir numaralı malzeme dudak nemlendiricilerimizdir. Renkli ya da renksiz, kokulu ya da kokusuz, güzellik piyasasında fazlasıyla yer kaplayan ürünlerden biridir dudak nemlendiricileri.

Evet, dudak nemlendiricileri dudaklarımızı nemlendirmek ve dış etkenlerden korumak için üretilmiş bir ürün ama gelin görün ki yumuşacık yapısıyla aslında sadece dudaklarımızı nemlendirirken değil, birçok şekilde işimize yarıyor.

6.Topuk ve Dirsek Sertleşmelerinde

Dudaklarınızdaki incecik deriyi iyileştiren, o incecik deriyi nemlendiren yoğun dudak nemlendiricilerini topuklarınızda ve dirseklerinizde de kullanabilirsiniz. Sertleşmeleri yumuşatacak bu hamle sayesinde dudak nemlendiricinizden ekstra fayda sağlamış olacaksınız.

5.Göz Makyajınızda

Eğer göz makyajı için bir bazınız yoksa üzülmeyin, dudak nemlendiricinize sarılın. Göz kapaklarınızın üzerine parmaklarınız yardımıyla dağıtabileceğiniz dudak nemlendiricisi sayesinde farlarınız çok daha pigmentli görünürken aynı zamanda daha kalıcı olacaklar.

4.Tırnak Diplerinizde

Manikür sürenizi kısaltan tırnak etlerinizle başınız dertte mi? O halde onları her daim yumuşak tutmalısınız. Tırnak diplerinize bakım yapmak için ürün araştırmanıza da pek gerek yok aslında. Zira dudak nemlendiriciniz bu alanda da harikalar yaratıyor. Her gece yatmadan önce tırnak diplerinize dudak nemlendiricinizle masaj yaparsanız tırnaklarınızdaki fark enfes olacak.

3.Elektriklenen Saçlarda

Elektriklenen ve sizi çığrınızdan çıkartmaya hazırlanan saçlarınız için çantadaki dudak nemlendiricinizden yararlanabilirsiniz. Nemlendiricinizi ilk önce ellerinize, ardından ellerinizle saçlarınıza sürdüğünüz zaman elektriklenmenin azaldığını göreceksiniz.

2.Fermuar Sıkıştığında

Başımıza en sık gelen günlük hayat talihsizliklerinden biri de fermuar sıkışmalarıdır. Ama yanınızda dudak nemlendiriciniz varsa bu durum da talihsizlik olmaktan çıkıyor. Fermuara biraz sürttüğünüz nemlendirici sayesinde fermuarınız çok kolay bir şekilde eski haline dönecek.

1.Sıyrıklarda


Kağıt kesiği gibi minik sıyrıklar minik olmasına rağmen canınızı çok yakar. Bunu önlemek için yaranızın üzerine az miktarda dudak nemlendirici sürebilirsiniz.

__________________




 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
6, dudak, ekstra, kullanmanız, nemlendiricinizi, ıçin, yöntem


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dudak nemlendiricinizi kendiniz hazırlayın Seyra Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 05 Haziran 2014 15:49
Dudak Şişmesi Neden Olur Dudak Şişmesinde Tedavi Nedir Dudak Şişmesine Ne Yapılabili Zen Sağlık Köşesi 0 05 Şubat 2013 16:18
Çocuğunuzu Korumanız İçin 5 Yöntem Zen Aile Evlilik ve Çocuklar 0 07 Aralık 2012 15:20
Zeka Geliştirmek İçin 5 Yöntem Süslü Ödev ve Tezler 0 15 Ocak 2010 11:02