IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2015, 04:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Makyaj fırçalarının kullanım kılavuzu




Kusursuz makyajın sırlarından biri de makyaj fırçaları. Makyaj çantalarında acilen yerini almasını desteklediğimiz fırçalarla ilgili merak ettiklerinizi sizler için sıraladık.



Konu makyaj fırçası olunca, doğal kıllı, yumuşak kıllı, konik şeklinde olanlar derken onlarca farklı seçeneğiniz var ama muhteşem bir makyaj için hangilerini tercih etmelisiniz? Eğer siz de makyajınızı tek fırçayla tamamlayanlardansanız, bugünkü dersimize mutlaka göz atmalısınız.
Herkes güzel bir cilt ve doğru makyaj uygulamasının peşinde. Doğru makyaj fırçasına yatırım yapmak da, kusursuz bir makyajın ilk adımı. Makyaj fırçalarıyla ilgili kafa karışıklıklarınızı giderecek, kusursuz makyajın sırlarını sizinle paylaşıyoruz.
İşte makyaj fırçalarıyla ilgili mutlaka bilmeniz gerekenler...
Fırçalar iş başında

Her fırça kendine özgü boyutuyla, ciltte ulaşılması zor bölgelere uygulama yapmayı kolaylaştırıyor. Sünger veya parmak yoluyla kolaylıkla yapamayacağınız renk geçişlerini elde etmemizi sağlıyor. Allık, fondöten ve eğik uçlu eyeliner fırçası yaratmak istediğimiz etkiyi kolaylaştırdıklarından, en çok kullandıklarınız arasında.
Ruj fırçaları

Kapatıcını uygularken, ruj fırçandan yardım alabilirsin. İnce olan bu fırça ile daha iyi kapatıcılık sağlayabilirsin. Aynı zamanda, dudak fırçaları çok ince olduğundan, makyajı daha kontrollü uygulamana yardımcı oluyor. Bu nedenle krem göz farları uygularken, dudak fırçaları imdadımıza yetişiyor.
Kontur fırçaları

Açılı yapısı bu fırçanın normalden daha fazla ürünü alabilmesini sağlıyor, böylelikle belirgin bir yüz hatlarına kavuşmanız kolaylaşıyor. Bu fırçalar, açılı yapısıyla kontur uygulayacağın noktalara doğru bir şekilde uygulama yapmanı kolaylaştırıyor.
Kaş fırçaları

Eskiyen maskaranın fırçasını kaş fırçası olarak kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Fırçayı yıkayarak temizleyin ve kaş şekillendirme işleminde kullanmaya başlayın. Saniyeler içinde daha dramatik kaşlara sahip olacaksınız.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fırçalarının, kullanım, kılavuzu, makyaj


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir kullanım kılavuzu... :) basak_akasya IF Ekstra 0 23 Ağustos 2007 16:09