IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Kasım 2015, 02:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yüz Hatlarınızı Belirginleştirmek İçin 6 Yol!




Ünlü isimlerin nasıl daha belirgin elmacık kemiklerine, ince burunlara ve estetiksiz dolgun dudaklara sahip olduklarını merak ediyor musunuz? İşte yüz hatlarınızı arzu ettiğiniz şekilde belirginleştirmenin kimi yöntemleri..

Belirgin elmacık kemikleri

Daha çıkıntılı ve belirgin elmacık kemikleri yüz hatlarınızı kontörlemek için en popüler yöntemlerden birisi. Çoğu insan bunu sağlamak için doğal elmacık kemiği çizgisinin altına bronzlaştırıcı ya da koyu tonda allık sürüyor. Halbuki cildinizden iki ton koyu fondöten ya da kapatıcı ile bu işlemi yapmak çok daha etkili oluyor. Bu dalgalanmış pembelik y ada doğal olmayan görünümü uzaklaştırır ve kemiklerinizi çok daha doğal ve hoş bir şekilde vurgular.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Göze çarpan bir çene

Audrey Hepburn'e bakıp özenmemek mümkün mü? Biraz hile ile bu kıskançlığı hafifletmeniz mümkün. Elmacık kemiklerinizde kullandığınız aynı tondaki kapatıcı ya da fondöteni çene kemiğinizin arkasında ve çeneniniz altında kullanabilirsiniz. Elbette daha çok yaymaya ve cildiniz ile karışmasına dikkat etmelisiniz yoksa fondöten kaynaklı bir kusur gibi görünebilir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İri dudaklar

İnanması zor olabilir ama dudakları belirginleştirmek de mümkün. Alt dudağınızın yarım santimetre altına süreceğiniz kahverengi bir kalem dudaklarınızın daha dolgun görünmesine sebep olacak çünkü göz koyu alanı algılar. Tabii aşırıya kaçmadığınıza ve ürünü cildinize ve makyajın geneline güzelce yaydığınıza emin olmalısınız.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Göz altı torbalarına son

Aynı koyu bir gölgenin dudaklarınızı kalınlaştırası gibi açık bir gölge de göz altı torbalarınızı azaltacak. Cildinizden daha açık tonda bir kapatıcıyı gözünüzün iç köşesinden dış köşeye doğru ve burnunuzun altına doğru sürün. Aydınlatılan alan bir üçgen şeklinde olmalı ve elmacık kemiği dışında harmanlanmalıdır.

Daha belirgin elmacık kemikleri

Biz kadınlar elmacık kemiklerimizi gerçekten seviyor olmalıyız ki onları vurgulamanın birden çok yolunu bulmuşuz. Bu yöntem en iyi hafif parlak pudra ile işe yarıyor. Ürünü, elmacık kemiklerinin üzerine, göz çevresine ve kaşların üst köşesine sürmeniz gerekiyor. Bu C kalıbında sürülen parlak pudra ile çok daha belirgin elmacık kemikleri ve daha yumuşak bir kaş hattı elde edeceksiniz. Sadece parlaklığın az olmasına dikkat edin, fazlası sizi ****i yerine terli gösterebilir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Daha zarif bir burun

Bu hemen hemen tüm ünlülerin uyguladığı bir yöntem. Bir kontör kalemi ya da kahverengi göz kalemi ile burnun iki yanına da gözlerden burun deliklerine kadar çizgi çekin. Daha sonra bunu teninize yedirin ki böylece normal cilt tonunuzdan biraz daha koyu bir gölge oluştursunlar. Bu çizgileri birbirlerine ne kadar yakın tutarsanız burnunuz o kadar ince görünür. Ve son olarak daha da zarif bir burun için burun direğinizin üzerine biraz parlatıcı sürün.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
6, belirginleştirmek, hatlarınızı, ıçin, yol, yüz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ağlama Ölü İçin Ağla Deli İçin Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Amelia Atasözleri ve Deyimler 0 07 Temmuz 2014 14:23
Sevmek İçin Çok Geç Ölmek İçin Çok Erken - Atilla İlhan Sevda Resimli Şiirler 0 03 Ağustos 2012 05:24
ALLAH İçin Ziyaretle Menfaat İçin Ziyaretin Farkı Lady İslamiyet 0 09 Aralık 2010 23:59