IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Eylül 2016, 15:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yüzdeki Çillere Nasıl Makyaj Yapılır?




Bayanlar için güzel ve çekici olmanın ilk adımlarından bir tanesi de doğru makyaj yapmaktır. Özellikle sosyal bir yaşantısı olan ve çalışan bayanları makyajsız görmek oldukça zordur. Estetik özelliği arttıran ve biraz daha gerçekçi olursak bazı durumlar için kusurları kapatan makyaj ancak doğru yapıldığında hoş bir görünüm sağlamaktadır. Doğru makyaj yapabilmeniz için de bazı önemli noktaları bilmeniz ve uygulamanız gerekmektedir.

Bugün sizlere oldukça merak edilen çilli yüze makyaj nasıl yapılır, doğru makyaj yapmanın püf noktaları nelerdir gibi bazı önemli başlıklara değineceğiz. Aslında artık küçük yaşlardan itibaren çocuklar dahi makyaj nasıl yapılır sorusunun cevabını verebilirler. Ancak bu makalemizde sizlere doğru teknikleri anlatarak yaptığınız yanlışları farkettireceğiz. güzellik sırları uygulamalarımıza, kusursuz bir makyaja sahip olmak için öncelikle temiz halde olan yüzünüze bazı uygulamalar yapmanız gerekir.

Çilli bir yüze sahip olan bayanlar paniğe kapılmayın. Çiller genellikle yaz aylarında iyice belirginleşir kış aylarında ise kaybolur derecede azalır. Genellikle 10-20 yaş arasında yüzde çillenmeler başlayabilir. Güneşe normalden fazla maruz kalan yüzlerde çillenme kızarıklık ve lekelere daha sık rastlanır. Doğru şekilde uygulanan bir makyaj ile rahatsız edici bu görünüşün derecesini azaltabilirsiniz. Tabi makyaj ile çilleri lekeleri kapatacağım diye kat kat boya yapar gibi sürmek sizi daha komik hale düşürebilir buna dikkat ediniz. Kalın makyaj yaz aylarında özellikle sıcak havanın da etkisiyle terlemeyle birlikte akacaktır. Makyaja başlamadan önce cildinizi iyice temizleyiniz. Kuruladıktan sonra nemlendirici sürünüz.

Yüzünüzde lekeler veya çilleriniz varsa makyaj sayesinde bu sorundan kolayca kurtulabilirsiniz. Yüzdeki lekelerin çoğunluğu genellikle güneşte fazla kalmaktan dolayı oluşmaktadır. Çillerin ve lekelerinizin fazla göze batmasını, dikkat çekmesini istemiyorsanız dışarıya çıkarken güneş koruyucu kremlerden kullanabilirsiniz. Güneş kreminiz yoksa veya dışarı çıkarken sürmeyi unuttuysanız soya içerikli kremler çillerin belirginliğini azaltmakta oldukça faydalıdır bu kremlerden kullanabilirsiniz.Üst üste süreceğiniz kapatıcılar ile çillerinizi kapatmaya çalışmayın. Üst üste sürülen kapatıcılar çilleri daha fazla belirginleştirir. Kapatıcıdan önce tercih etmeniz gereken şey öncelikle akışkan ince yapılı bir fondötendir.İlk olarak İnce bir tabaka şeklinde fondöteni yüzünüze eşit olarak sürünüz. Fondötenin tonunun cilt tonunuza uygun olmasına dikkat ediniz. Cilt lekelerinizin renk yoğunluğunu da makyaj malzemelerinizi seçerken dikkate alınız. Malzemelerinizi kullanırken, uygularken ve saklarken hijyene özellikle dikkat ediniz.

Cildinizde alerjen etki gösterebilecek katkı maddeli makyaj malzemelerinden uzak durunuz. Daha sonra çiller ile biraz kapatıldıktan sonra üzerine toz pudra uygulayınız. Pudra sayesinde yüz makyajınız mat ve kalıcı hale gelecektir. Çillerinizi tamamen kapatamasanız bile doğal görünümlü bir makyaj ile belirginliğini azaltabilirsiniz. Hafif shiseido pembe bir allık ve dudaklarınız için şeffaf bir ruj ile doğal bir görünüme sahip olabilirsiniz. Göz kapağınıza da hafif bir çizgi eyeliner sürmeyi ihmal etmeyiniz. Göz makyajında ve ruj rengi seçiminde abartıya kaçmamaya özellikle dikkat ediniz.



aLinti..

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
yüzdeki çillere nasıl makyaj yapılır?


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Güzel Makyaj Nasıl Yapılır AnqeL Makyajın Püf Noktaları 0 20 Haziran 2012 22:24
Su Geçirmez Makyaj Nasıl Yapılır N999 Makyajın Püf Noktaları 0 07 Aralık 2011 15:12
Mor Makyaj Nasıl Yapılır? Ruj Makyajın Püf Noktaları 0 03 Ekim 2011 04:13
Sade Makyaj Nasıl Yapılır YapraK Makyajın Püf Noktaları 0 09 Şubat 2010 17:18
Makyaj Nasıl Yapılır YapraK Makyajın Püf Noktaları 0 27 Aralık 2009 05:17