IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Kasım 2016, 16:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Göz Farının Daha Kalıcı Olması için Taktikler!





Eğer göz makyajınızın kısa sürede dağılmasından ve çıkmasından şikayetçiyseniz makyaj rutininizde bazı değişiklikler yapmanın zamanı gelmiştir. Göz farını göz kapaklarınızda daha uzun süre tutmanın ve dağılmasını önlemenin birçok yolu var.
Hadi gelin neler yapabiliriz bir göz atalım;

1. Göz Bazı Uygulayın

Göz farının göz kapaklarınıza iyice oturmasını ve göz makyajınızın uzun ömürlü olmasını istiyorsanız size ilk önerim göz bazı olacak. Tıpkı ten makyajınızı yapmaya başlamadan önce yüzünüze uyguladığınız makyaj bazı gibidir ama göz kapaklarınıza uygulanır. Göz farı, göz kapaklarınızı makyaja hazırlar ve göz farını çizgilenme yapmadan uygulamanızı sağlar. Göz farının yapışıp, uzun süre kalıcı olmasını sağladığı gibi aynı zamanda göz farınızın gerçek renginin de ortaya çıkmasını sağlar. Göz makyajınızı göz bazı olmadan ve göz bazı ile iki farklı şekilde uygulayın, farkı göreceksiniz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


2. Kapatıcı Uygulayın

Eğer göz bazı kullanmak istemiyorsanız kapatıcı kullanarak da göz makyajı için zemin hazırlayabilirsiniz. Kapatıcı, göz kapaklarınızdan daha açık tonda olduğu için göz farınızın daha fazla ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Aynı zamanda göz farının daha uzun süre gözlerinizde kaldığını göreceksiniz.


3. Krem Göz Farı Kullanın

Tabi ki far paletlerinizi bir kenara kaldırın, sadece krem göz farı kullanın demiyorum. Ama şöyle bir gerçek var ki krem göz farları yapısından dolayı toz farlardan daha kalıcıdır. Kendi adıma konuşmam gerekirse krem farların pratik kullanımını çok seviyorum. Eğer krem farları denemediyseniz edinmenizi tavsiye ederim. Bunun yanında krem farları tıpkı bir göz bazı gibi kullanabilirsiniz. Açık renkli bir krem farı göz kapaklarınıza uygularsanız, üzerine süreceğiniz toz far göz kapaklarınıza daha iyi yapışacaktır.


4. Su Püskürtün

Göz makyajınızın daha kalıcı olmasını istiyorsanız denemeniz gereken makyaj taktiklerinden biri de makyaj fırçasına biraz su püskürtmektir. Sakın fazla ıslatmayın. Bu teknikle göz farınızın daha iyi yayılmasını sağlayabilirsiniz. Bunun yanında su, göz farınızın renginin daha canlı görünmesini sağlayacaktır.


5. Doğru Makyaj Fırçalarını Kullanın

Konu göz makyajıysa doğru makyaj fırçalarını kullanabilmek bu işin püf noktalarından biridir. Mesela pudra fırçası gibi büyük bir fırçayı gözlerinizde kullanamazsınız. Doğru uygulama yapabilmek için gözlerinizin büyüklüğü ile orantılı bir fırça seçmelisiniz. Fırça seçimi size karmaşık gelse de, temel olarak iki fırçaya ihtiyacınız var; farı uygulayacağınız fırça ve farı dağıtacağınız bir fırça.


6. Sabitleyici Sprey Kullanın

Makyajınızın kalıcı olması ile ilgili endişeleriniz varsa makyajınızı bitirdikten sonra makyaj sabitleyici sprey kullanabilirsiniz. Bu sprey tüm makyajınızın yüzünüzde daha uzun süre kalmasını sağlayacaktır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
göz farı, kalıcı, makyaj, makyaj tüyoları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fönün Kalıcı Olması İçin Ne Yapmalı? Desmont Saç Modelleri ve Bakımı 0 14 Ocak 2015 18:44
Bir kadının helal olması için namuslu olması mı gerekir xena İslamiyet 0 12 Mayıs 2014 16:17
Ojenin daha kalıcı olması için Feronia Ah Kadınlar 0 25 Ekim 2010 15:31
Kansere Yakalanmamak için Taktikler Dilara Sağlık Köşesi 0 27 Mart 2010 11:14
Göz Kaleminizin Kalıcı Olması İçin Öneriler YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 1 27 Aralık 2009 17:00