IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Eylül 2018, 14:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kalıcı oje nasıl çıkar?




Kalıcı oje nasıl çıkar?


Son yıllarda trend olan ve uzun süre kullanılabilen kalıcı ojeler oldukça pratik ve kullanışlı olduğu için tercih ediliyor. Özellikle yaz aylarında tercih edilen kalıcı ojeler, profesyonel ekipmanlar tarafından uygulansa da, çıkarırken aynı durum söz konusu olmayabiliyor. Peki kalıcı oje nedir? Kalıcı oje nasıl çıkar? İşte detaylar...


Kadınlar her zaman güzel ve bakımlı görünmek ister. Özellikle bakım konusunda özen gösterilmiş eller kadınlar için oldukça önemlidir. Ellerin her daim güzel ve bakımlı gözükmesi, özenle bakılmış tırnaklardan geçer. Son yıllarda kalıcı ojeler fazlasıyla ilgi görmüştür. Uzun süre tırnaklardan çıkmayan kalıcı ojeler her ne kadar kusursuz görünseler de çıkarması oldukça zordur. Profesyonel ekipmanlar ile yapılan kalıcı ojeleri, evde kolay bir uygulama ile tırnaklarınızdan çıkarabilirsiniz. Peki kalıcı oje nasıl çıkarılır? sorusunun cevabını vermeden önce kalıcı ojenin ne olduğunu öğrenelim.


Kalıcı oje nedir?

Kalıcı oje özel jel malzemelerden üretilmiştir. Bu ojeleri ortalama 2 hafta ile 3 hafta arasında kullanabilirsiniz. UV teknolojisi ile ojelerin kalıcılığı artırılır ve böylelikle ojelerin kullanım süresi uzamış olur. Tabii ki kullanım süresi kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. Kalıcı oje uygulamasında özel cihazlar kullanılır. Bu cihazlar ojeyi tırnak üzerine yapıştırır ve kalıcı ojenin kurumasını sağlar. Kalıcı oje özel makineler ile yapıldığı için bu işlemi evde yapmanız mümkün olmayacaktır.

Kalıcı oje nasıl çıkar?

Kalıcı ojeyi yaptırdınız fakat bir süre sonra renginden sıkıldınız ve nasıl çıkaracağınızı bilmiyorsanız, sizin için evde kolayca uygulayabileceğiniz bir yöntemden bahsedeceğiz.

-İlk olarak yapmanız gereken tırnaklarınızın üstünü törpülemek olacaktır. Daha sonra birkaç parçaya ayırdığınız pamukların üzerine aseton dökün ve her bir tırnağınızın üzerine bu asetonlu pamukları dikkatlice yerleştirin.

-Bu işlemden sonra alüminyum folyoyu eşit parçalarda keserek, asetonlu pamuk bulunan tırnaklarınıza yerleştirin ve sarın.

-İşlemi yaparken folyoların açılmamasına dikkat edin. 5 dakika bekleyin ve 5 dakika sonra ojeyi tırnaklarınızın üzerinden yavaşça ovalayarak çıkarın.

-Tırnaklarınızın üzerinde kalan küçük parçaları sivri bir alet yardımıyla tırnaklarınızın kenarlarından kazıyabilirsiniz. Son olarak tırnaklarınızın üzerine bakım yağı sürmeyi unutmayın.

Pembenar

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kalıcı oje, oje


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ayrılıkla kadınlar nasıl başa çıkar, erkekler nasıl başa çıkar? Feronia Aşk ve İlişkiler 3 27 Ağustos 2018 00:45
Kireç Lekeleri Nasıl Çıkar? Ebru Merak Ettikleriniz 0 06 Eylül 2016 15:21
Kalıcı Makyaj Nasıl Olur ? Amelia Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 21 Mart 2014 19:07
Kalıcı saç düzleştirme nasıl yapılır? Zen Saç Modelleri ve Bakımı 0 19 Mayıs 2013 15:31