IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Nisan 2019, 18:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Makyaja Yeni Başlayanlar İçin Makyaj Malzemesi Önerileri





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Eğer makyaja yeni başladıysan ve hangi makyaj malzemelerini kullanacağın konusunda soru işaretlerin varsa, bu yazımız tam sana göre!

Makyaja yeni mi başlıyorsun? Öyle sık sık makyaj yapmıyor ama elinin altında işini görecek iyi makyaj malzemeleri olsun istiyorsan, kullanımı son derece kolay olan ve az bir çabayla harika görünmeni sağlayacak makyaj malzemeleri önerilerimizle karşındayız! Doğal bir görünüm yakalamanı sağlayacak, öyle gözünün korktuğu kontür ve baking gibi uygulamalara girmeden harika görünmeni sağlayacak ve hata yapmana izin vermeyecek bu ürün önerilerimizi mutlaka bir kenara not et!

İyi bir ten makyajı için fondöten ve kapatıcı önerisi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Öyle yoğun bir ten makyajı yapmak istemiyor ama cilt tonunu eşitlemek ve doğal-mat bir görünüm elde etmek istiyorsan sana harika bir fondöten önerimiz var: Maybelline New York’un Fit Me! Matte + Poreless fondöteni ince yapısıyla cildinde yokmuş gibi görünürken hem cilt kusurlarını gizleyecek hem de gözenek görünümünü yok edecek. Cilde uygulaması ve dağıtması son derece kolay olan bu fondöten, teninin mat ve pürüzsüz görünmesini sağlayacak. Ufak tefek sivilce izlerini, lekeleri ve göz altı morluklarını kapatmak için de Maybelline New York’un Fit Me kapatıcısını denemeni öneriyoruz. İnce yapısı doğal dururken, kapatıcılığı da bir harika!

Doğal ve kolay göz makyajı önerisi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Makyaja yeni başlasan da bu göz makyajları ile arana mesafe koyacağın anlamına gelmiyor. Eğer arada bir gözlerine hafif renk vermek ve doğal bir göz makyajı yapmak istersen sana iki tane harika ürün önerimiz olacak. Özellikle bu baharın trendi olan pembe göz makyajları için Maybelline New York The City Kits paletindeki pembenin tonları hem günlük hem de gece makyajında işini çok kolaylaştırıcak. Pigmenti ve yumuşak farları sayesinde göz makyajı işi senin için bu paletle çocuk oyuncağı olacak. Merak etme, hızlı makyaj yapma teknikleri sayesinde artık havalı göz makyajlarını bile kısa sürede yapabileceksin.

Eğer krem yapıdaki farları kullanırken daha rahat edeceğini düşünüyorsan da sana önerimiz Maybelline New York Color Tattoo krem farlar. Tüm göz kapağını eşitlemek için Creme de Nude rengini kullanabilir, eğer bordo tonlarında bir ışıltı eklemek istersen de 40 Metallic Pomegranate rengini deneyebilirsin.

Eyelinerı kolaylaştıran bir öneri


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Eğer kusursuz kuyruklu eyeliner makyajlarını görüp beğeniyor ama “ben bunu asla yapamam!” diyorsan, o devir geride kaldı. Maybelline New York’un Sensational Liner eyelinerının incecik ve kıvrımlı ucu sayesinde eyeliner çekmek artık çok kolay. Hem pigmentli yapısı hem de uygulama kolaylığı ile kirpik çizgini belirginleştirebilirsiniz.

Hacimli ve hafif kirpikler için öneri


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Maskara, makyajın en önemli kısımlarından biri. Hiç makyaj yapmamış olsan bile, kirpiklerine uygulayacağın iyi bir maskara ile çok hoş görünebilirsin. Bunun için sana önerimiz Maybelline New York’un Total Temptation maskarası. Kirpiklere hacim veren bu maskarayı üst üste uygulayarak istediğin yoğun kirpik görünümünü kolayca elde edebilirsin, üstelik bunu yaparken kirpiklerin tüy gibi hafif kalacak!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Eğer kaşlarının seyrek oluşu canını sıkıyor ve doğal bir şekilde belirginleştirmenin yollarını arıyorsan, sana harika bir kaş ürünü önerimiz var: Maybelline New York’un Tattoo Brow kaş jelini kaşlarına uygula ve 20 dakika bekle! Jeli kaşlarından soyduğunda bir gün boyunca kalıcı olacak belirgin ve doğal kaşlara sahip olacaksın ve işin en iyi tarafı ise gün içinde yenilemek zorunda kalmayacaksın! Bu kaş jelinin diğer bir özelliği ise 2 saat beklettiğinde de 3 güne kadar kalıcılık vermesi. Düşünsene kaş makyajını 1 kere yapıp 3 gün boyunca yenilemene gerek kalmayacak, harika değil mi?

Allık ve aydınlatıcı önerisi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Eğer yüzüne biraz renk vermek istiyor ama hangi allığı kullanacağını bilmiyorsan, 3 renk seçeneği ile Maybelline New York Master Blush allık paletini öneriyoruz. O günkü moduna göre paletteki 3 farklı allık tonundan birini seçip uygulayabilirsin. Paletteki allıklar her ne kadar toz yapıda gibi görünse de uygularken resmen kremsi bir yumuşaklığa dönüşüyor ve çok kolay dağılarak rahat bir kullanım sağlıyor. Master Blush paletteki şampanya tonlu aydınlatıcı da bonus! Hem allık hem aydınlatıcıyı bir arada bulmak çok pratik.

Eğer aydınlatıcı işinde biraz daha ileri gitmek istersen o zaman sana çok severek kullandığımız Maybelline New York Master Chrome aydınlatıcıları şiddetle öneriyoruz. Molten Gold, Molten Rose Gold herkese yakışacak tonlardan ama işin içine biraz daha boyut katmak istersen de Master Holographic Opal aydınlatıcıyı da denemelisin! Özellikle bahar aylarında yaklaşan festivaller için birebir!

Nude dudak makyajı için öneri


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Nude tonlardaki rujlar her zaman risksiz ama bir o kadar da güzel görünüm için tercihimiz. Maybelline New York’un Color Sensational Creamy Matte rujlarından 930 Nude Embrace rengi ise her makyaj çantasında olması gereken mat nude rujlardan. Son derece nötr bir nude tonu olan bu ruj, her cilt tonuna istisnasız yakışıyor. Eğer ruj konusunda biraz daha iddialı olmak istersen de sana pudramsı mat bitişi ile Color Sensational Powder Matte serisinden 15 Smoky Taupe rengini öneriyoruz. Hem pudramsı mat bitişi hem de mor alt tonlu nude rengi ile bu ruj çok moda!

Bonus: Kırmızı ruj önerisi!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Makyaja yeni başlıyor ama makyaj çantanda da şöyle güzel bir kırmızı rujun olsun istiyorsan sana her cilt tonuna yakışacak mükemmel bir kırmızı ruj önerimiz var: Maybelline New York Color Sensational Creamy Matte serisinden 965 Siren in Scarlet. Bu göz alıcı kırmızı ruj tam bir joker, özel günler için vazgeçmeyeceğin bir renk olacak!

Kaynak: Makyaj.com

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başlayanlara, makyaj, yeni, önerileri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çalışan Kadınlar İçin Makyaj Önerileri! PySSyCaT Makyajın Püf Noktaları 5 10 Aralık 2016 01:59
Esmerler İçin Makyaj Önerileri Desmont Makyajın Püf Noktaları 0 13 Ocak 2015 21:40
Bronz Ten İçin Makyaj Önerileri Violent Makyajın Püf Noktaları 0 05 Haziran 2013 21:34
Yağlı Ciltler İçin Makyaj Önerileri Zen Makyajın Püf Noktaları 0 07 Kasım 2012 20:38
Hassas Ciltler İçin Makyaj Malzemesi Seçimi yoSun Makyajın Püf Noktaları 0 05 Kasım 2010 14:04