IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Harika

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Mayıs 2019, 21:23   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gece bakimi nasil yapilir?




Güzel görünmek için yapılması gereken ilk şey cilt bakımıdır. Ancak sadece dışarı çıkmadan önce yapılan bakımlarla cildinizi tam olarak istediğiniz hale getiremezsiniz. Mutlaka gece bakımı da yapmalısınız. Geceleri siz uyurken cildiniz kendini yenileyeceğinden onun işini kolaylaştırmanız gerekmekte. Peki geceleri yatmadan önce nasıl bir bakım uygulanmalı?

1) Mutlaka nemlendirici kullanın. Cildinize iyi gelen bir krem bulun ve yatmadan önce mutlaka kullanın. Özel gece kremleri olmasa da olur. Mesela ben yatmadan önce yüz ve vücut için kullanılabilen arko zeytinyağlı ürünün kullanıyorum. Yani önemli olan cildi nemli tutmak.

2) Makyajınızı çıkarmanız gerektiğine değinmeme bile gerek yok aslında. Çünkü çıkarmayınca neler olabileceğini burada görmüştük.

3) Çok fazla cilt bakım ürünü kullanmak yersizdir. Sadece kozmetik ürünleri satan firmaların yaptığı reklamlara kanmamak gerek. Çünkü ne olduğunu bilmediğiniz onlarca kremi, bakım ürününü cildinize sürmek pek de mantıklı değil bana göre.

4) Haftada bir gününüzü maskelere ayırın ve cildinizi canlandıracak gece maskeleri yapın. Bunların en güzeli de zeytinyağlı ve ballı maskedir. Dilediğiniz maskeyi yapmakta özgürsünüz. Önerdiğimiz cilt maskelerine de buradanulaşabilirsiniz.

5) İlerde oluşabilecek kırışıklıkları önlemenin en iyi yolu gece bakımından geçer. Kaliteli bir kırışıklık kremi alarak dudak kenarlarınıza ve göz çevrelerinize sürün. Bu işlemi her gece yapmak zorunda değilsiniz. Dikkat etmeniz gereken şey, ürün seçiminde dikkatli olmaktır. Bilindik marka da olsa 20-30 liralık kırışıklık kremleri hiç bir yarar sağlamaz. Bu işi layığınca yapan bir kaç firma var ve ürünleri gerçekten pahalı. Ancak ilerde oluşacak kötü görüntülerden kurtulmak için bu paraya değdikleri de bir gerçek. Ben Lancome kullanıyorum ve yaklaşık 400 lira kadardı. Haftada bir kere cildime uyguluyorum. (Ayça Sözbir/KadinveMakyaj.Com)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
gÖz, kaş, sac


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BAKIM NASIL YAPILIR Swat İslamiyet 1 23 Aralık 2018 19:54
KIRAN HAC NASIL YAPILIR Spacely Genel İslami Konular 0 14 Eylül 2014 00:17
Tesbihat nasil yapilir? Swat İslamiyet 0 16 Ocak 2012 21:51
ISTIHARE NEDIR...ve nasil yapilir limon Rüya Tabirleri 3 22 Eylül 2011 18:51