IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Eylül 2020, 16:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Düşük gözler için pratik makyaj tüyoları!




Düşük gözler için pratik makyaj tüyoları!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Herkes daha açık, daha kalkık ve daha çekik badem gözlere sahip olmak ister. Kimileri doğuştan şanslı olsa da bazılarımız bunu estetikle sağlamaya çalışırız. Ama bıçak altına yatarak estetik yaptırmaktan da korkuyor olabilirsiniz. Üzülmenize hiç gerek yok. Basit birkaç makyaj tüyosuyla düşük göz kapaklarınız tam da dilediğiniz şekle bürünecek!
GÖZ KAPAKLARINIZ IŞILDASIN

Açık renkler kullanılarak yapılan ışıltılı göz makyajları sayesinde gözlerinizin dilediğiniz aydınlık ve açık görünüme ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Göz pınarlarınıza, gözünüzün orta kısımlarına ve kaş altınıza uygulayacağınız ışıltılı ve simli farlar ile mükemmel görüneceksiniz! Üstelik bu farlar sayesinde gözlerinizin daha da ön planda olmasını sağlayacaksınız.
BAKIŞLARINIZ BÜYÜSÜN

Göz kapakları düşük olan kişilerin şikayetçi olduğu bir diğer konu da gözlerinin hep kapalıymış gibi görünmesi. Ama makyaj ile elbette bunun da bir çözümü var. Daha kalkık görünen bakışlar için kirpiklerinize yoğun hacim veren maskaralar uygulamalısınız. Bu sayede gözleriniz daha açık ve göz kapaklarınız daha yukarıda görünecek. Burada uygulayabileceğiniz bir püf nokta var. O da maskarayı iç kısımlardan ziyade kirpiklerinizin dış köşelerine uygulamak... Bunun yanı sıra takma kirpik de kullanabilirsiniz.

DUMANLI BAKIŞLAR YARATIN

Göz makyajınızda dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise yaptığınız makyajın çeşidi. Göz kapağınızın katlanma bölgesini iyice gölgelendirirseniz gözleriniz olduğundan daha açık görünecek. Bu illüzyon sayesinde gözleriniz dilediğiniz görünüme ulaşacak!
TONLAMANIN ÖNEMİ

Göz rengimle makyajımın ne alakası var diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! Eğer göz kapaklarınız düşükse far renginizi doğru seçerek gözlerinizi belirginleştirebilirsiniz. Mavi gözleriniz varsa pembe ve mor tonlardaki farlar; kahverengi gözlüyseniz bordo farlar; yeşil gözlüyseniz bakır ve ela gözlüyseniz da kahverengi tonlardaki farları tercih edebilirsiniz. Göz farlarını alt kirpik diplerinin dış kısımlarına doğru kalınlaşacak biçimde uygulayabilirsiniz.
ZOR ZAMANLARIN KAHRAMANI: EYELINER

Düşük göz kapaklarınızı üç saniye içerisinde çekik göstermenizi sağlayacak harika bir makyaj tüyosu biliyoruz; eyeliner! Fakat eyeliner uygulamasında çok dikkatli olmalısınız çünkü eyelinerı kirpik diplerinize daha yoğun biçimde uyguladığınız taktirde göz kapağınız eyelinerı kapatabilir, bu da kötü bir görünüme neden olur. Bunu önlemek için eyelinerı uygularken göz kapağına ağırlık vermek yerine alt kirpik çizginizi takip eden kesin ve ince bir kuyruk çizebilirsiniz.



mynet


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
düşük gözler için pratik makyaj tüyoları!


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kahverengi gözler için makyaj önerileri NerqiS Makyajın Püf Noktaları 0 24 Ağustos 2019 17:37
Aydınlık gözler için makyaj tüyosu Sim Makyajın Püf Noktaları 0 10 Temmuz 2013 04:52
Sarı saçlı bayanlar için makyaj tüyoları Ay Makyajın Püf Noktaları 0 21 Temmuz 2010 12:21
Genç görünüm için makyaj tüyoları YapraK Makyajın Püf Noktaları 0 27 Aralık 2009 05:15
Renkli Gözler için Makyaj Önerileri Dilara Makyajın Püf Noktaları 0 09 Mayıs 2009 08:56