IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Temmuz 2022, 14:03   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sizin için en uygun ruj hangisi?




Sizin için en uygun ruj hangisi?




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Gerek dokusu gerekse rengiyle cilt tonunuza en uygun ruj rengini bulmak ve tüm güzelliğinizi ortaya çıkarmak için bu ipuçları işinize yarayabilir...
En sevdiğiniz kozmetik markasının reyonlarında dolaşıyorsunuz, birbirinden güzel ve can alıcı renklerle ruj reyonlarından geçiyor ve birçoğunu beğeniyorsunuz ancak bazıları dudaklarınızda olmasını istediğiniz gibi durmuyor. Bu hikâye size de tanıdık geldi mi? Binlerce renk arasından kendinize yakışanı bulmak ve en güzel halinizde olmak imkânsız değil.


Her şeyden önce, cildinizin alt tonunu belirlemek çok önemlidir. Saç renginizden fondöteninizi belirmenize kadar birçok konuda yol gösterici olabilecek bu bilgi, ruj seçiminde en büyük ipucunuz olacak. Çoğu insan sıcak veya soğuk olmak üzere iki alt cilt tonuna ayrılabilir. Alt tonunuzu deşifre etmekte sorun yaşıyorsanız ise nötr olabilirsiniz.


Cilt alt tonu nedir?
Cildinizi beyaz, kumral veya esmer olarak tarifleyebilirsiniz ancak bunun ötesinde, renk skalasında nereye düştüğünüze göre cilt alt tonunuz belirlenir. Aslında ismiyle müsemma olarak bu kısaca cildinizin altında yatan rengin sıcak ve soğuk olmasıyla özetlenebilir. Daha mavimsi tonlara kaçan soğuk veya kırmızımsı tonlar içeren sıcak bir alt tona sahip olabilir veyahut ikisi arasında, nötr olabilirsiniz.


Cilt alt tonu nasıl anlaşılır?
Cilt alt tonunu anlamanın en kolay yolu damarlarınızı incelemekten geçer. Damarlar, aslında herkeste aynı renk olmasına rağmen üzerini örten derinin rengine göre dışarıdan farklı renklerde görülürler. Soğuk alt tonlu insanlarda daha mavi-mor gözükürken, sıcak alt tonlu insanlarda yeşil olarak gözükebilirler. İkisi arasında bir ton görüyorsanız, nötr olabilirsiniz.


Soğuk alt tonlu ciltler için tavsiyeler
Bileğinizdeki damarlar mavi görünüyorsa, gümüş takılar cildinizi tamamlıyorsa veya bronzlaşmadan önce cildiniz güneşte yanmaya meyilliyse alt tonunuzun soğuk olduğunu anlayabilirsiniz. Soğuk alt tonlar için en iyi rujlar, mavi veya mor gölgeli alt tonlara sahiptir. Örneğin, kırmızı bir ruj seçerken, daha çok turuncuya meyilli olanlara karşı kiraz kırmızısı gibi koyu mavimsi kırmızılara. Nude dudaklar için, pembe bir nude ile dudaklarınızın doğal floşunu zenginleştirebilir ya da daha ince bir görünüm için boz bir bej rengi tercih edebilirsiniz. Şüpheye düştüğünüzde, renkli bir balsam dudağınızın rengine uyum sağlayabilir ve çeşitli görünümlere uyum sağlayabilir.


Sıcak alt tonlu ciltler için tavsiyeler
Bileğinizdeki damarlar yeşil görünüyorsa, altın takılar cildinizi tamamlıyorsa veya kolayca bronzlaşmaya meyilliyseniz alt tonunuzun sıcak olduğunu anlayabilirsiniz. Sıcak alt tonlar için en iyi rujlar, sıcak tonlardaki dudak renkleridir. Cesur portakalları, tuğla kırmızılarını ve pişmiş toprak kahveleri düşünün. Nude rujlarda ise en iyi fikir, ten renginize ruj rengiyle uyum sağlamaktır. Örneğin, teniniz açık renkliyse daha soluk bir ten rengi seçin, teniniz daha koyuysa daha zengin bir ten rengi seçin. Ateşli kırmızılar ve turuncular, sıcak alt tonlarda güzel bir şekilde ortaya çıkar. Cesur hissediyorsanız, bakırlar ve altınlar en iyi seçeneğinizdir.


Nötr alt tonlu ciltler için tavsiyeler
Nötr alt tonlu olanlar hem gümüş hem de altın takılarda iyi görünürler. Bu alt tonlar neredeyse tüm renklere uyum sağlayabilir. Açık ten için pembe tonlarını, orta ten için leylak tonlarını ve daha esmer tenler içinse bordoları deneyin. Mükemmel dudak rengini bulmakta zorlanıyorsanız alt tonunuzun uyumlu seçimler yardımcı olabilir. Unutmayın; soğuk alt tonlar en iyi soğuk rujlarda görünür, sıcak alt tonlar sıcak tonlarda daha hoş görünür ve nötr alt tonlar her iki şekilde de kullanılabilir. Cilt tonu ve alt tonunun çok farklı iki şey olduğuna dikkat etmek önemlidir. Cilt tonu cildinizin derinliğini ifade eder (açık, orta, esmer) ve mevsime göre değişebilir (soğuk aylarda daha açık, daha sıcak mevsimlerde daha bronz). Alt ton ise cildinizin derinini yansıtır. Bu, açık tenli birinin sıcak alt tonlu olamayacağı veya koyu tenli birinin soğuk alt tonlu olamayacağına dair bir yanılgı oluşturmamalıdır.


Bu tür ‘kurallar’ daha çarpıcı bir görünüm sağlamanıza yardımcı olabileceği gibi kısıtlayıcı da olabilir. en iyisi, kendinizi iyi ve güzel hissettiğiniz renkleri, hiçbir şeyi umursamadan kullanmak olacaktır

haberturk

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sizin için Doğru Motor Seçeneği Hangisi Chelt Oto Teknik & Dizayn 5 13 Haziran 2019 20:34
Hangisi Sizin Çantanız AnqeL Ah Kadınlar 1 10 Şubat 2012 03:58
Sizin ELi'niz Hangisi aŁmiηa Genel Paylaşım 0 13 Şubat 2011 15:27
Aşk için en uygun saat hangisi? Süslü Ah Kadınlar 3 20 Ekim 2008 21:11
Sizin aşkınız hangisi? SweetLand Aşk ve Sevgi Köşesi 6 24 Eylül 2008 10:52