IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Aralık 2011, 00:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Biyografi = Cansu Dere





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Cansu Dere (d. 14 Ekim 1980) Türk manken, sunucu, oyuncu.
Hayatı
İlk ve orta ögrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçildi ve o yıldan itibaren profesyonel mankenlik yapıyor.
İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nü bitirdi. Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan gibi Türkiye'nin en önemli moda tasarımcılarının defilelerinde yer aldı.
ITKIB'nin tüm yurtdışı organizasyonlarında Türkiye'yi temsil eden Cansu Dere, 2002 ve 2003 yılları arasında Paris'de çeşitli defilelere katıldı ve birçok önemli fotoğrafçıyla çalışmalar gerçekleştirdi.
Kariyeri
2000 yılında tv dünyasına giren Cansu,kimi çocuk,müzik,moda ve yarışma programlarında sunuculuk yapmıştır.Ve kimi reklam filmlerinde rol almıştır. 2004 yılından itibaren dizi ve filmlerde rol almaya başladı.İlk olarak Metro Palas adlı dizide rol aldı.ama dizi beklenilen ilgiyi görmedi ve sona erdi.Daha sonra Alacakaranlık adlı dizide Irmak Bozoğlu karakterini canlandıdı.2006-2008 yılları arasında Sıla isimli dizide Mehmet Akif Alakurt ile birlikte başrol oynamıştır.Ayrıca 2006`da Kenan İmirzalıoğlu'yla birlikte rol aldığı “Son Osmanlı Yandım Ali” adlı sinema filminin çekimleri gerçekleşti.Filmi 1 milyonun üstünde seyirci izledi.2009 yılında Acı Aşk adlı filmde rol almıştır.
Şimdilerde ise son yıla damga vuran,reyting rekortmeni dizi Ezel`de rol almaktadır.2009 yılında Totally Spies:Casus Kızlar Her şey Nasıl Başladı? filminde Alex ve Mandy karakterlerini seslendirdi.
Filmografisi
Yıl Film Rol Notlar ve ödüller 2002 Muhteris Ruhlar Duru Çekilmedi 2003 Alacakaranlık Irmak Bozoğlu Dizi 2004 Metro Palas Nazan Dizi Avrupa Yakası Konuk Oyuncu Dizi 2005 Güz Yangını Ceylan Dizi 2006 Sıla Sıla Dizi Son Osmanlı Yandım Ali Defne Sinema Karanlıkta Makyaj Cansu Sinema Kabuslar Evi: Takip Köylü Esma TV Filmi 2009 Ezel Eyşan Atay Dizi Acı Aşk Oya Sinema Yahşi Batı Mary Lou Sinema Altın Kızlar Konuk Oyuncu Ceylan Dizi Totally Spies:Casus Kızlar Alex - Mandy Seslendirme

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
biyografi, cansu, dere


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cansu Dere’ye ceza Feronia Haber Arşivi 0 23 Ekim 2010 16:06