IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 26 Mayıs 2009, 17:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tipiniz sizi eLe verir




Uzmanlara göre kısa boylu ve hafif toplu insanlar etraflarına neşe saçarken uzun boylular acele etmekten nefret ediyor.

Duruşunuz oturuşunuz kadar tipiniz de karakteriniz hakkında genel bilgiler veriyor. Kişisel gelişim uzmanlarına göre vücut yapısı tıpkı burçlar gibi kişiler hakkında genel bir sonuca varılmasına yardımcı oluyor. İşte vücut yapısına göre kişilik özellikleri:
Kısa boylular
Ufak tefek tombalak yapılı insanlar gayet sakin ve şendirler. Herhangi bir toplulukta etrafa hayat saçarlar. Ama pek fazla ilgi gördükleri zaman şımarmaları mümkündür. Çabuk öfkelenir ve aksileşirler. Kızdıkları zaman bağırır çağırır veya kalp kırıcı sözler söylerler. Ama bu kendilerini unuttukları içindir. Zira aslında iyi kalpli ve iyi huyludurlar. Kalp kırmak istemedikleri için yaptıklarına pişman olurlar ve hiç kin tutmazlar.
Uzun boylular
Uzun boylu gevşek yapılı sallapati tavırlı insanlar ufak tefek tıknaz tiplerin aksine ağır hareket ederler ve herhangi bir şey üzerinde ağır ağır uzun uzun düşündükten sonra karar verirler. Asla aceleye gelmezler. İyi huyludurlar. Asabi olmakla beraber kontrollerini kaybedip kendilerini unutmaları seyrek görülür. Cesur ve metindirler. Hayatın darbesine gülümseyerek tahammül ederler. Bu tipler iyi niyetlerini çatık ve kaba bir maske altında saklamasını da bilirler.
Kısa gövdeliler
Bellerinden yukarısı kısa bacakları iyice uzun olan tipler görünüş ve hareket tarzı itibariyle beceriksiz bir tayı andırılar. Havaidirler.Yaşamaktan memnundurlar ve günlerini hoplaya zıplaya geçirmekten hoşlanırlar. Hayatları muntazam değildir. Çoğu zaman hareketlerinin belli bir hedef veya amacı yoktur. Sırf hareket etmiş olmak için hareket ederler. Amaçsız da olsa daldan dala konmak gezip tozmak onları tatmin eder ve hayatlarını doldurmaya yeter.
Uzun gövdeliler
Mizah duyguları hayli kuvvetlidir. Azim ve iradeleri sonsuzdur. Yenilseler bile boyun eğmezler. İnsanlarla iyi geçinirler ama alıştıkları çevreleri ve eski arkadaşlarını daima yenilere tercih ederler

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 13 Haziran 2009, 11:02   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tipiniz sizi eLe verir




Yukarıdaki konuda yazılanlarda olduğu gibi, insan o kadar çok boş varsayımlar üretti ki, doğru bilgiler yanlışların yanında çok azdır.Neredeyse her şey yanlıştır denilebilecek kadar bu oran büyük.

Bu tür yanlış bilgileri doğal olarak hemen kabulleniyoruz. Ancak kişiliğimizi oluşturan bilgilere, ya da önem verdiğimiz ve doğru sandığımız yanlışlara ters ise yeni bilgiyi hemen ret ederiz. Bu ret ettiklerimiz de genelde doğruya daha yakın olan bilgilerdir. Kanıtlanmamış hükümler artık çağımızda geçerli olmamasına rağmen çoğunluk (hatta çoğunluğu %99.9999 olarak almak mümkün) daha önce öğrendikleri de benzer yöntemle üretildiğinden ve yüksek oranda yanlışlardan oluştuğundan yeni palavralara kolayca inanır.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
ele, sizi, tipiniz, verir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sizi aldatan insana bir şans daha verir miydiniz? Kalemzede IF Anket Arşivi 49 06 Eylül 2015 21:06
Allah Dağına Göre Kar Verir (verir kışı) Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Amelia Atasözleri ve Deyimler 0 30 Haziran 2014 18:27
Kokunuz Sizi Ele Verir! AftieL Parfüm 0 01 Haziran 2014 11:55
Bedeniniz bazen sizi ele verir N999 Ah Kadınlar 0 01 Şubat 2012 04:40
Aşk sizi ele verir! by_C3zA Aşk ve Sevgi Köşesi 0 28 Ocak 2010 21:05