IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 07 Ekim 2018, 15:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Parfüm seçiminiz karakteriniz hakkında ne söylüyor?




Gözler kalbin aynasıdır cümlesini unutun! Kullandığınız koku ile kendi karakterinizi yansıtıyorsunuz. Gelin hep beraber bu koku dünyasının karakterimize nasıl yansıdığını keşfedelim.

Amerikalı doktor ve koku uzmanı Alan R. Hirsch 18.631 kişiye kişilik testleri uyguladı ve sonuçları katılımcıların aroma ve lezzet zevkleriyle karşılaştırdı. Alan R. Hirsch bunu “Aroma tercihleriyle yapılan mürekkep testi gibi” olarak yorumluyor. Çıkan sonuçlar için güzel önerilerin geldiğini söyleyen doktor, eğer birinin zevklerini biliyorsanız onu anlamanız her zaman daha kolay olur. Örneğin randevularda bir insanın parfümünün kokusundan onun hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. İlk buluşmalarda insanlar olmadıkları biri gibi davranmaya çalışıp sahte bir yüz kullabilirler veya zayıflıklarını saklamaya çalışabilirler. Bu yöntemle insanların gerçekten kim olduklarını anlayacaksınız.

Narenciye kokusu kullananlar yönetmeyi sever

Grupla yapılan planlarda öncelikli olarak size mi görev veriliyor? Aileniz ve arkadaşlarınız sizden alfa bir karakter olarak mı bahsediyor? Eğer öyleyse bahse varız ki narenciye kokuları sizi cezbediyor. “Bu kokuları sevenler güçlü hafızalı, hırslı, doğuştan lider insanlardır.” Diyor Doktor Hirsch.

Lavanta hayranları iyi arkadaşlıklar edinir

Eğer lavanta esaslı kokular kullanmayı tercih ediyorsanız büyük, birbirine yakın ve bağlı bir arkadaş ağınız olduğunu öngörüyoruz. İnsanlar sizi etrafında bulunabilmesi kolay biri olarak gözlemliyor, bu sebepten dolayı herkesle iyi anlaşabiliyorsunuz. “Lavanta kokularını sevenler ilişki içinde olmayı seven ama aynı zamanda meraklı bir yapıya sahiptir. Arkadaşlıklarına çok önem verirler ve grup içerisinde çalışmayı severler.” Diyor Doktor Hirsch.

Vanilya sevenler eğlenceyi sever

Muhtemelen Vanilya seven insanları klişe ve sıkıcı buluyorsunuzdur fakat kişilikleri hiç de öyle değil. “Vanilya kokularını sevenler yaşam dolu, enerjik ve parti insanıdır. Düşündüğünüzün her şeyin tam tersi çünkü çok eğlenceliler.” Diye tanımlıyor Doktor.

Sandal ağacı sevenler yüksek başarılara ulaşır

Sandal ağacı kokusuna yöneliminiz varsa eğer mükemmeliyetçisiniz, sizin en acımasız eleştirmeniniz sizsiniz. Kendinize bu kadar yüklenmek her ne kadar bunaltıcı olsa da, şu anda olduğunuz yerde bulunmanızı sağlayan bu karakterinizdir. Bu mükemmeliyetçi karakteriniz sayesinde akademik,spor ve kariyer hayatınızda başarılı oluyorsunuz. Doktor Hirsch’in bulgularına göre sandal ağacı severler kendileri ve başkaları için yüksek beklentileri olur. Özeleştiri yaparlar, başkalarının sözlerine kolayca alınıp onları yanlış yorumlayabilirler.

Meyveli koku sevenler kaprislidir

Meyveli koku sevenlerin boyunlarındaki çilek kokusu kadar tatlı olduğunu hayal ederdik, fakat yanılmışız. “Asabi,huysuz ve karamsar olmaya eğilimlidirler.” Diyor Doktor. Karadut,elma veya tropikal meyvelerin kokusunu seviyorsanız davranışlarınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederiz. Bardağın her zaman boş tarafına bakıyorsunuz, alaycısınız ve kolayca sinirlenebiliyorsunuz. Bu alaycı mizah anlayışı size komik gelse de, etrafınızdakileri bunaltıyor. Neşelenmek ve modunuzu yükseltmek için çabalamıyorsanız, yakında kendinizi yalnız kalmış bulacaksınız. Bu günlük alışkanlıklar depresyon riskinizi arttırabilir.

Terzi ruhluların vazgeçilmezi hindistan cevizi

Hindistan cevizi hayranını gördüğümüz yerde tanırız, çünkü hindistan cevizi sevenler tarz sahibi ve moda öncüleri olurlar. “Kusursuz giyinip pahalı mücevherler takarlar. Zor durumlarda görevi devralan liderlerdir. Aynı zaman da eleştiriye duyarlıdırlar.” diyor Doktor. Hindistan cevizi severler hayattaki ince detaylardan mutlu olurlar, bu da dolaplarının tasarımcılar,pahalı markalar ve değerli taşlarla dolu olduğu anlamına gelir. Bir oda dolusu insanı kontrol edebilir, başkaları adına karar vermekten keyif alırlar. Etrafınızdaki insanlar zevkinize ve sezgilerinize güvenir.

Gardenya sevenler istikrarlıdır

Sevdiğiniz insanlar sizin için hep yanınızda olduklarından mı bahsediyor? Tek başınıza plan yapmayıp, hazır planlara uymayı mı seversiniz? Tahmin ediyoruz ki gardenya kokuları sizin favoriniz. “Gardenya sevenler istikrarlı ve güvenilirdir. Güven dolu, monoton, sağlamlaşmış ilişkilerden hoşlanırlar. Liderden çok takipçidirler. Takım oyuncusudurlar ve insanları memnun etmekten keyif alırlar.” Diyor Doktor. Uzun süreli ve rahat ilişkileri seri flört dolu sonu belli olmayan bir ilişki hayatına tercih edersiniz. Bir kişinin hayatından hızla geçip gitmeyen birisiniz, ilişkilerinizde fiziksel mesafe ne olursa olsun yıllarca hayatınızda olan insanlardan vazgeçmiyorsunuz ve hiç dokunmadığınızdan bile asla vazgeçmiyorsunuz.

Yasemin sevenler çılgındır

Yasemin sevenler tıpkı vanilya sevenler gibidir fakat onlara göre eğlenceyi bir üst seviyeye taşırlar. Doktor onları “Yenilik isterler, yenilikten keyif alırlar ve macerayı severler.” Şeklinde tanımlıyor. Gün doğana kadar dışarıda kalmayı seviyorsunuz, beklenmedik yerlerde bulunuyorsunuz ve şu zamana kadar beğenmediğiniz tek bir Margarita kokteyli bile yok. Dans etmeyi seviyorsunuz ve insanların sizin ve sizin görünümünüz hakkında ne düşündüğünü daha az umursayamazdınız. Hayat yaşamaya değer inancınıza sonuna dek bağlısınız bu yüzden bir dakikanızı bile sıkılıp, üzülerek geçiremezsiniz. İçtenlik ve doğallık sizin göbek adınız diyebiliriz.

Hanımeli mutluluk demektir

Hayatı saf zevklerle dolu insanları tanıyor musunuz? Onlar hanımeli sevenlerdir. Hanımeli sevenler gamsız olmaktan mutludur, sırtlarını geriye yaslarlar ve hiçbir dramaya bulaşmazlar. Arkadaş çevrenizdeki neşeli, her zaman mutlu olmak isteyen ve kötü olaylardan kaçan insanlardır. Onlarla geçirdiğiniz her zaman sizi pozitif enerjileriyle mutlu ederler. “Hanımeli sevenler anlayışlı, anlaşması kolay ve uyumlu kişilerdir.” Diye onaylıyor Doktor Hirsch.

ALINTI

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
karakter, parfum, secimi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yüzüğün İlişkin Hakkında Ne Söylüyor? Sanem Aşk ve İlişkiler 1 09 Mayıs 2018 12:42
Burcun Güzelliğin Hakkında Ne Söylüyor Amelia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Mart 2014 21:29
Giysi Seçiminiz Kişiliğiniz Hakkında Ne Söylüyor? - Test eLLya Ah Kadınlar 4 27 Ekim 2013 12:30
Tırnaklarınız sağlığınız hakkında ne söylüyor? Zen Kadın Sağlığı 0 18 Şubat 2012 16:33
Gözlerin Senin Hakkında Ne Söylüyor? blackkurt38 Komedi ve Mizah 6 06 Nisan 2008 20:20