IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sarya

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 28 Mart 2022, 13:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Et Tavuk Pişirirken




Rostoyu pişirdikten sonra 15 dakika bekletip servis yaparsanız daha yumuşar ve rahat kesilir.

Fırınladığınız tavuğun hemen kurumaması için fırından çıkınca üzerine eritilmiş tereyağı ve az limon suyu karışımı sürün.

Et kavururken tencerenin etrafında biriken (yapışkan) maddeleri sıyırarak tencerenin içine alın. Çünkü bu maddeler bol miktarda aroma içermektedir.

Izgara etlerini servis yaparken üzerlerine aromalı bir parça Sana koyarsanız değişik bir lezzet elde edersiniz

__________________
Sanalı Bıraktım
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 28 Mart 2022, 16:46   #2
Çevrimiçi
# Forum Dedesi #
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Et Tavuk Pişirirken




Eline sağlık konular günceldir..

__________________
Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!!
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 28 Mart 2022, 20:55   #3
Çevrimdışı
~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Et Tavuk Pişirirken




PayLaşım için tşkLer...

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
et tavuk pişirirken


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Neden Yemek Pişirirken ya da Tatlı Yaparken Hep Tahta Kaşık Kullanmalısınız? aSk Merak Ettikleriniz 2 06 Mart 2022 20:10
Neden Lahana Pişirirken İçine Elma Kabukları Atmalısınız? aSk Merak Ettikleriniz 2 06 Mart 2022 20:06
Canlı tavuk yüklü TIR devrildi, yüzlerce tavuk telef oldu NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 11 Mayıs 2021 14:45
Nohutu Pişirirken Karbonat Atın oneofgirl Yemek Tarifleri 0 22 Ağustos 2013 17:25
Balık Pişirirken Kokmaması İçin Ne Yapılır ? oneofgirl Yemek Tarifleri 0 22 Ağustos 2013 15:44