|
|
| | #1 | |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Et Tavuk Pişirirken Rostoyu pişirdikten sonra 15 dakika bekletip servis yaparsanız daha yumuşar ve rahat kesilir. Fırınladığınız tavuğun hemen kurumaması için fırından çıkınca üzerine eritilmiş tereyağı ve az limon suyu karışımı sürün. Et kavururken tencerenin etrafında biriken (yapışkan) maddeleri sıyırarak tencerenin içine alın. Çünkü bu maddeler bol miktarda aroma içermektedir. Izgara etlerini servis yaparken üzerlerine aromalı bir parça Sana koyarsanız değişik bir lezzet elde edersiniz | |
| | |
| Etiketler |
| et tavuk pişirirken |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Neden Yemek Pişirirken ya da Tatlı Yaparken Hep Tahta Kaşık Kullanmalısınız? | aSk | Merak Ettikleriniz | 2 | 06 Mart 2022 20:10 |
| Neden Lahana Pişirirken İçine Elma Kabukları Atmalısınız? | aSk | Merak Ettikleriniz | 2 | 06 Mart 2022 20:06 |
| Canlı tavuk yüklü TIR devrildi, yüzlerce tavuk telef oldu | NurSima | Güncel ve Son Dakika Haberler | 0 | 11 Mayıs 2021 14:45 |
| Nohutu Pişirirken Karbonat Atın | oneofgirl | Yemek Tarifleri | 0 | 22 Ağustos 2013 17:25 |
| Balık Pişirirken Kokmaması İçin Ne Yapılır ? | oneofgirl | Yemek Tarifleri | 0 | 22 Ağustos 2013 15:44 |