IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sarya

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 28 Mart 2022, 13:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Et Tavuk Pişirirken




Rostoyu pişirdikten sonra 15 dakika bekletip servis yaparsanız daha yumuşar ve rahat kesilir.

Fırınladığınız tavuğun hemen kurumaması için fırından çıkınca üzerine eritilmiş tereyağı ve az limon suyu karışımı sürün.

Et kavururken tencerenin etrafında biriken (yapışkan) maddeleri sıyırarak tencerenin içine alın. Çünkü bu maddeler bol miktarda aroma içermektedir.

Izgara etlerini servis yaparken üzerlerine aromalı bir parça Sana koyarsanız değişik bir lezzet elde edersiniz

 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
et tavuk pişirirken


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Neden Yemek Pişirirken ya da Tatlı Yaparken Hep Tahta Kaşık Kullanmalısınız? aSk Merak Ettikleriniz 2 06 Mart 2022 20:10
Neden Lahana Pişirirken İçine Elma Kabukları Atmalısınız? aSk Merak Ettikleriniz 2 06 Mart 2022 20:06
Canlı tavuk yüklü TIR devrildi, yüzlerce tavuk telef oldu NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 11 Mayıs 2021 14:45
Nohutu Pişirirken Karbonat Atın oneofgirl Yemek Tarifleri 0 22 Ağustos 2013 17:25
Balık Pişirirken Kokmaması İçin Ne Yapılır ? oneofgirl Yemek Tarifleri 0 22 Ağustos 2013 15:44

×