IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Eylül 2023, 21:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Alman teknik adama yönelik tepkiler dinmiyor! Japonya maçında "Evine dön Kuntz" pankartı açıldı




A Milli Futbol Takımı'nın Ermenistan'a karşı aldığı beraberliğin ardından eleştirilerin hedefi olan Teknik Direktör Stefan Kuntz'a yönelik tepkiler 4-2 mağlup olduğumuz Japonya karşılaşmasında da devam etti. Belçika'da oynanan Japonya özel maçında tribünleri dolduran gurbetçi taraftarlar Kuntz için "Go Home Kuntz" (Evine dön Kuntz) pankartı açtı.

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda alınan 1-1'lik beraberliğin ardından eleştirilerin hedefi haline gelen Stefan Kuntz'a yönelik tepkiler 4-2 yenildiğimiz Belçika'daki Japonya maçında da devam etti. Stadı dolduran gurbetçi taraftarlar Alman hoca için "Go Home Kuntz" (Evine dön Kuntz) pankartı açtı.


ERMENİSTAN MAÇI SONRASI SERT TEPKİ

Özellikle Ermenistan'a iç sahada kaybedilen 2 puan sonrası istifa etmesi istenen Kuntz'a yönelik eleştiriler bir hayli artmıştı. Belçika'nın Genk kentindeki Cegeka Arena'da maçı takip eden Türk taraftarlar Mili Takım 2 farklı geriye düşünce TFF ve Kuntz için istifa tezahüratları yaptı.
JAPONYA MAÇINDA TRİBÜNE PANKART ASILDI

Kuntz'a yönelik tepkiler bu akşam Belçika'da oynanan ve A Milli Futbol Takımı'nın 4-2 mağlup olduğu Japonya maçında da devam etti. Tribünleri dolduran gurbetçi taraftarlar Alman hocaya yönelik tepkilerini "Go Home Kuntz" (Evine dön Kuntz) pankartı açarak gösterdi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

TFF BAŞKANI BÜYÜKEKŞİ: KUNTZ İLE DEVAM EDECEĞİZ

Stefan Kuntz'a yönelik istifa çağrılarına yanıt veren Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kuntz ile yola devam edileceğini duyurmuştu. Büyükekşi, "Stefan Kuntz ile yolların ayrılacağı ve Abdullah Avcı'nın göreve geleceği iddiaları var? Bunlar doğru mu?" sorusuna, "Öyle bir şey söz konusu değil. Maçtan sonra gereken açıklamaları yaptım. Şu anda Stefan Kuntz ile ilgili bir şey konuşmak doğru olmaz dedim. Puan kaybettiysek hep beraber kaybettik. Şu anda yolumuza devam ediyoruz" yanıtını vermişti.
"KARAMSARLIĞI ANLAMIŞ DEĞİLİM"

Teknik direktör Stefan Kuntz, ise Ermenistan beraberliği hakkında, "Tabii oyuncularımızın üzüntülü olmalarını anlayabiliyorum. Kesinlikle büyük bir adım atabilirdik ama ufak bir adım atmış olduk. Şu andaki Türkiye'deki karamsarlığı anlamış değilim. Gruptaki durumumuz hala çok iyi. Kendi elimizde kupaya katılmak ve kupaya katılacağız" ifadelerini kullanmıştı.


haberler.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
TFF'nin, "Maçlara Trendyol formasıyla çıkılacak" açıklamasına tepkiler çığ gibi CORDON BLEU Spor Haberleri 1 15 Mart 2023 18:36
Belözoğlu'nun öfkesi dinmiyor! "Eşim başkasının elini tutmadı, bizde şeref var" sözleriyle ilgili açıklama CORDON BLEU Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 14 Mart 2023 21:26
Stefan Kuntz'tan Arda Güler sözleri! "Gerçekten çok anlamsız" Dedecan61 Fenerbahçe 0 25 Mart 2022 21:10
Stefan Kuntz: "Takımın sahada yüksek kalitede oynamasını hedefliyorum" CORDON BLEU Milli Takımlar 0 07 Ekim 2021 20:09