IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Haziran 2009, 00:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
TERİM: Kadir Has STADI MUHTEŞEM BİR TESİS!..





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, ``Lig sonunda konsantre olmak zordur, ama herkes görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştı`` dedi.

Fatih Terim, Azerbaycan Milli Takımı ile yapılan özel maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, güzel bir maç olduğunu ve iyi bir mücadele sergilediklerini söyledi.

Tüm oyuncularının uzun zamandır biraradaymış gibi uyumlu bir oyun sergilediklerini ifade eden Terim, kimi futbolcularını Fransa maçı için oynatmadığını, kimilerine ise az şans verdiğini bildirdi.

Azerbaycan`ın savunma ağırlıklı oynamasına karşın güzel bir maç çıkardıklarını vurgulayan Terim, onlara da Dünya Kupası elemelerinde başarılar dilediğini anlattı.

Kadir Has Stadı`nın muhteşem bir tesis olduğunu dile getiren Terim, şöyle konuştu:

``Akustiği, soyunma odaları ve zeminiyle gerçekten muhteşem bir stat. Biraz geri gidersek Anadolu`da böyle bir stadı hayal edemezdik. Seyirciler stadı doldurdu. Herşey dört dörtlüktü. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur`a teşekkür ederim. Başkanımızla ve yönetim kurulumuzla görüşmedik ama Kadir Has Stadı her zaman aklımızda olacak.``

Terim, her maça ciddiyetle çıkılması gerektiğine de dikkati çekerek, özellikle milli takımdaki futbolcuların bu ilkeyi çok iyi bildiklerini kaydetti.

Oyuncularını sergiledikleri futbol nedeniyle kutladığını belirten Terim, ``Lig sonunda konsantre olmak zordur, ama herkes görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Ufak tefek arızaları olan futbolcuları doktor raporu doğrultusunda geri göndereceğim`` dedi.

Azerbaycan Milli Takımı Teknik Direktörü Berti Vogts ise oyuna iyi başlamalarına karşın kaleye yaklaşamadıklarını vurguladı. Topla çok oynadıkları için rakibe olanak yarattıklarını dile getiren Vogts, ``Türk Milli Takımı`nı tebrik ediyorum. Bu statta oynamak bize büyük bir lezzet verdi. Bizi burada bir dost gibi kabul ettiler`` diye konuştu

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bİr, kadir, muhtesem, muhteşem, stadi, terim, tesis


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kadir İnanır Resimleri, Kadir İnanır Fotografları CtrL Yerli Ünlü Resimleri 0 04 Aralık 2013 16:33