IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Eylül 2014, 11:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu ne hal hocam




Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım, İzlanda'da Abdullah Avcı dönemini bile mumla arattı. İmparator'un 3-6-1 sistemi çöktü, Ay-Yıldızlılar tel tel döküldü, hocanın oyuncu değişiklikleri ise farkın artmasından başka bir sonuç vermedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Grubunda 3. olan takımların bile Play-Off’a katılacağı yeni sistemde mutlaka Euro 2016’ya katılmak isteyen Türkiye Milli Takımı, 1 yıllık maratona ağır bir yenilgiyle başladı. Fatih Terim yönetimindeki Ay-Yıldızlılar’ın İzlanda deplasmanındaki performansı, çok eleştirilen Abdullah Avcı dönemini bile mumla arattı. Beklendiği üzere öğrencilerini sahaya 3-6-1 düzeniyle süren İmparator’un sistemi tam anlamıyla çöktü. Ne üçlü savunma geride güven verdi, ne de bekler ileri geri gidip gelebildi. Selçuk ve Emre merkezi üretken olamazken, iş Arda’nın bireysel becerilerine kaldı. Ancak Burak ve Olcan gibi hücum silahları da etkisiz kalınca tamamen ev sahibinin üstünlüğüyle geçen bir mücadele yaşandı. Fatih hocanın ikinci yarıda oyuna yaptığı müdahaleler ise işe yaramadı. Hatta Ömer Toprak’ın ikinci sarıdan kırmızı kart görüp oyundan atılmasıyla fark daha da açıldı.

Müdahale etmesi şart

Son hazırlık sınavında Danimarka’ya karşı tel tel dökülen Ay- Yıldızlılar, ikinci yarıda toparlanıp, Ozan Tufan’ın uzatma anlarında attığı golle galip gelince futbol camiası ümitlenmişti. Ancak İzlanda maçında ortaya konan futbol, 3 puan kaybının dışında kalan maçlar için de hiç ümit vermedi. Fatih Terim’in bu kara tabloya nasıl müdahale edeceği ise merak konusu.

İlk fırçayı attı bile

Bu arada Fatih Terim’in maç sonundaki soyunma odası toplantısında oyuncularına sitemde bulunduğu ve zaman zaman sinirlenerek fırça attığı öğrenildi. Tecrübeli hocanın, “Bizim kadar iddiası olmayan bir takım, sahada çatır çatır top oynadı, biz de izledik. Bize yakıştı mı şimdi bu” diyerek üzüntüsünü dile getirdiği bildirildi.

Bahaneyi rüzgarda buldu

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, maç sonunda yaptığı açıklamada rüzgarın azizliğine uğradıklarını söyledi. Buna karşın mağlubiyeti hak ettiklerinin altını çizen tecrübeli hoca, herkesten özür dilerken, Türkiye’de her oyuncuya yıldız denildiğini ve bunun doğru olmadığını da sözlerine ekledi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bu, hal, hocam, ne


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
-Saygılar HOCAM! Sametold Haber Arşivi 0 03 Eylül 2011 02:39