IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ekim 2014, 12:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Maçı kaybettik onu kazandık




Milli takımımız, Çek Cumhuriyeti karşısında etkisiz bir futbol sergileyip, grupta ikinci kez hayal kırıklığı yaşattı. Ay-Yıldızlılar adına ise maçın tek iyi tarafı, 19 yaşındaki Ozan Tufan'ın sahada adeta tek başına savaşmasıydı.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde İzlanda mağlubiyeti sonrası önemi daha artan Çek Cumhuriyeti karşılaşmasından da beklediğimiz sonucu alamadık. Oyuncularımız, ilk devresinde etkili oynadıkları mücadelenin büyük bir çoğunluğunda vasatı geçemedi. Ancak dağıldığımız anlarda ayakta kalan bir isim vardı: Ozan Tufan. Teknik direktör Fatih Terim’in gecenin sürpriz isimlerinden biri olarak ilk 11’de oynattığı 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdi. Mehmet Topal’ı savunmaya çeken ve Selçuk İnan’ın yanında orta alanda Ozan’a şans veren Terim, maçın kaybedilmesine rağmen Ay-Yıldızlılar’a yeni bir oyuncu kazandırdı.

Tribünler alkışladı...

Özellikle son 20 dakikasında sahada hiçbir varlık gösteremeyen Ay-Yıldızlılar’da Ozan, neredeyse tek başına bulunduğu bölgede adeta savaştı, takım arkadaşlarının da açıklarını kapatmaya çalıştı. Onun bu performansına tribünler de, alkışlarla karşılık verdi. 7. kez milli formayı dün akşam giyen, resmi olarak da 2. kez Mililer adına sahne alan genç yıldız adayı, “Beklemediğimiz bir sonuç aldık. İyi bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Penaltımız verilmedi. İki mağlubiyete rağmen bu gruptan çıkacağız” dedi. Ayrıca Milliler’de sonradan oyuna giren Muhammet Demir ilk kez A Milli, Oğuzhan Özyakup ise ilk resmi sınavında boy gösterdi.

Ozan için ne dediler?


Rıdvan Dilmen (Yorumcu): Ozan’a bayıldım. Bana göre sahanın en iyisi, en az milli olan oyunculardan biri olan Ozan’dı. Maşallah. Umarım hep böyle devam eder.

İrfan Buz (Eski hocası): Ozan’ın performansını çok beğendim, temposu çok iyiydi. İkili mücadelesi, iyi pas yüzdesi çok yüksek bir isim. Soğukkanlı bir oyun oynadı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kaybettik, kazandık, maçı, onu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koç Ceyhun Yıldızoğlu: “Biz enerjimizi ortaya koyduğumuz için kazandık.” Kalemzede Basketbol 0 28 Eylül 2014 00:09
THY Avrupa Ligi A Grubu 4. Maç | Bizkaia Bilbao 70-73 Fenerbahçe Ülker | Kazandık... Kalemzede Diğer Spor Branşları 0 10 Kasım 2011 11:13
Kaybettik...!!! PeRiLiCe Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 5 28 Eylül 2007 01:03