IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ekim 2014, 11:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Terim ayağa kaldıracak




Grupta ilk iki maçta sıfır çeken A Milli Takımımız'da Fatih Terim, morali bozuk olan oyuncularını Letonya sınavına motive etmeye çalışıyor. Kaptan Arda da, diğer tecrübeli isimlerle teknik ekibe destek veriyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerine İzlanda yenilgisiyle başladıktan sonra bu şoku Çek Cumhuriyeti mücadelesiyle atlatmak isteyen A Milli Takımımız, bir kâbus daha yaşamıştı. Fatih Terim’in öğrencileri, Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki maçın ardından büyük bir üzüntü yaşadı. Mücadelenin bitmesiyle birlikte yarın oynayacağı Letonya karşılaşması için bu ülkenin Başkent’i Riga’ya giden Ay-Yıldızlılar, hazırlıklarına da ara vermeden başladı. Günü tek idmanla tamamlayan millilerde tecrübeli hocanın, oyuncularını yaşanılan çöküntüden bir an evvel çıkarmaya çalıştığı öğrenildi. İmparator’un, “İzlanda maçı hariç, Çekler’e karşı iyi oynadığımız karşılaşmayı basit hatalarla kaybettik. Ancak bu dünyanın sonu değil. Hemen ayağa kalkmamız gerek. Letonya karşısında yeni bir başlangıç yapmamız gerekiyor. Sizlere yürekten inanıyorum” dediği öğrenildi.

Basın toplantısı 18.00’de

Bu arada takımın ağabeyleri konumundaki başta kaptan Arda Turan olmak üzere Hamit Altıntop ile kaleci Tolga Zengin’in de takım arkadaşlarıyla sık sık diyalog içinde oldukları ve onları Letonya sınavına motive etmek konusunda teknik ekibe destek oldukları bildirildi. Milliler, Letonya maçının son idmanını ise bu akşam maçın oynanacağı Skonto Stadı’nda yapacak. Terim ise saat 18.00’de bir basın toplantısı düzenleyecek.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ayağa, kaldıracak, terim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Flaş!.. Fatih terim’in küçük kizi buse terim, şike operasyonu kapsaminda gözaltina.. PauL Haber Arşivi 0 12 Ocak 2012 16:27