IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ekim 2014, 19:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bize müsaade




Letonya'yı bile dize getiremedik, EURO 2016 hayallerimizi daha üçüncü maçta körelttik.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



A Milli Takımı, yeni bir başlangıç için çıktığı kritik maçta zayıf rakibi karşısında istekli ve arzuluydu. Ay-yıldızlı ekip pozisyon üzerine pozisyon buldu ancak beklenen gol ikinci yarıda Bilal’in müthiş füzesiyle oldu. İşler tam yoluna girmişken Sabala’nın penaltısı bütün planları, hesapları bozdu.
Dakika 9... İyi başladık, topa sahip olduk, Arda soldan savunmanın arkasında Umut’u topla buluşturdu, kontrol etti, döndü vurdu, yandan az farkla auta gitti.
Dakika 18... Yine yüklendik, bu kez soldan Arda’nın pasıyla hareketlenen Olcay, yay üzerinden sert vurdu, kaleci tokatladı, savunma uzaklaştırdı.
Dakika 20... Ahhh be Umut ahhh! Bu da kaçar mı? At hem siz, hem biz rahatlayalım! Olcay, göbekten harika ara pasıyla, Umut’u kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Umut, çerçeve yerine topu kaleciye nişanladı, bir golden olduk.
Dakika 41... Bu kez Arda’nın ceza alanı dışından nefis bir şutunu izledik, top direğin altından az farkla auta gitti.
Dakika 47... İlk yarıda tek kale oynadık, onca fırsatı atamadık, hem de altı pasın içinden! Bilal yaklaşık otuz metreden öyle bir şut attı ki, kaleci çırpındı, ama nafile: 0-1...
Dakika 54... Ozan, Visnakovs’u düşürdü, hakem penaltı noktasını gösterdi, atışı Sabala kullandı, skoru eşitledi: 1-1
Dakika 63... Yok kardeşim bu takımın basireti bağlanmış! Olmayınca olmuyor mu, yoksa becereksizlik mi? Doğrusu biz de şaşırdık! Letonya kalesinde karambol, topla en son Adem buluştu, vurdu, kaleciden döndü.
Dakika 85... Her türlü riski aldık, yüklendikçe yüklendik, Gökhan Gönül sağdan indi, arka direğe kesti, Arda yükseldi, kafa vuruşunda top yandan az farkla auta gitti.
Tek sorumlu sizsiniz
Ve fark yapağımız maçta beraberlikle yetindik! Ya sevgili arkadaşlar, ayıptır, günahtır... Grupta üç maçta bir puan toplamak size hiç ama hiç mi yakışmıyor. Hadi ayıklayın, pirincin taşını! Eee artık, işinizin mucizelere kaldığını sanırım sizlere anlatmaya gerek yok! Bu takım ayağa kalkar mı, kalkmaz mı? Valla bizler umutsusuz!
Ya sevgili futbolcular! Sizler, sakın ola bu puan kayıplarının sorumlusunu sağda - solda aramayın emi! Tek sorumlu sizlersiniz, ülkemizi de hocanızı da bu kadar üzmeye hakkınız yok.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bize, müsaade


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık