IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Kasım 2014, 15:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Milli Takım'dan anlamlı mesaj




Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76. yılı nedeniyle anma mesajı yayımladı.


AA/DHA

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'da yer alan Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kampta bulunan A ve Ümit Milli Takım futbolcuları, aramızdan ayrılışının 76. yıldönümü nedeniyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için saat 09.05'te bir anma töreni düzenledi.
Tesislere asılan Ata'nın ve Türk bayrağının önünde saygı duruşu gerçekleştiren A ve Ümit Milli Takım kafilesi, aynı zamanda Mustafa Kemal'in doğum yılını ve daima kalplerinde olacağını simgelemek için futbol topları ile 1881 ve 193? (sonsuz) figürü yazıp fotoğraf çektirdi.

TFF'den anma mesajı


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76. yılı nedeniyle anma mesajı yayımladı.

Federasyonun internet sitesinde "Atamızı ölümünün 76. yılında saygıyla anıyoruz" başlığıyla yer alan anma masajında şöyle denildi:

"Milletimizin özgürlük mücadelesi verdiği Kurtuluş Savaşı'nın kahramanı, Cumhuriyetimizin kurucusu, unutulmaz lider, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 76. yılında saygı, minnet ve şükranla anıyoruz."

Turgay Demirel'den anma mesajı

FIBA Avrupa ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Turgay Demirel, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76. yılı nedeniyle anma mesajı yayımladı.

Demirel, TBF'nin internet sitesinden yayımlanan mesajında, "Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 76. yılında saygı, şükran ve minnetle anıyor, başta silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" ifadelerini kullandı.

3 büyüklerden anma mesajı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76. yıl dönümü nedeniyle Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri anma mesajı yayımladı.

Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde, başkan Fikret Orman imzasıyla yer alan anma mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 76. yılında saygıyla ve minnetle anarken, ilke ve devrimlerine yürekten bağlılığımızı yineliyoruz. Beşiktaş camiası olarak bizler, Atamıza olan kalbimizdeki derin sevgi ve inançla, bizlere işaret ettiği muasır medeniyet yolunda kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz. Dünya döndükçe Atamıza olan sevgimiz, saygımız, inancımız ve Beşiktaşlı duruşumuz sürecektir."

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinde yer alan mesajda ise "Düşünceleri, ilke ve inkılapları ile yolumuzu aydınlatan, cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 76. yılında sevgi, saygı ve özlemle bir kez daha anıyoruz" denildi.

Fenerbahçe Kulübü ise internet sitesi aracılığıyla "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 76. yıl dönümünde minnet ve saygıyla bir kez daha anıyoruz" mesajını yayımladı.

Fenerbahçe Kulübü ve Özel Fenerbahçe Eğitim Kurumları'nda anma töreni düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76. yıl dönümü nedeniyle, Fenerbahçe Kulübü ve Özel Fenerbahçe Eğitim Kurumları'nda anma töreni düzenlendi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan Fenerbahçe Müzesi'ndeki Atatürk büstü önünde yapılan törene kulüp çalışanları katıldı.

Ataşehir'deki Özel Fenerbahçe Eğitim Kurumları'nda düzenlenen törende ise Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'ün yanı sıra, kulüp asbaşkanları Turhan Şahin ve Ünal Uzun ile amatör şubeler koordinatörü Fikret Çetinkaya ile masa tenisi şube kaptanı Gürhan Yaldız yer aldı.
skorer






 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
anlamlı, mesaj, milli, takımdan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Milli Takım ''Milli'' oluyor :) [Argo] Beck Genel Paylaşım 0 04 Şubat 2007 03:52