IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ekim 2015, 10:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda saat kaçta?




Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda saat kaçta?

Türkiye İzlanda maçı bu akşam ülkemiz için nefesleri kesecek bir mücadeleye sahne olacak. 2016 Avrupa Şampiyonası'na direkt gitme şansımız yükseldi. Herşey bu akşam Milli maçın sonucuna göre neteleşecek. Peki Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda saat kaçta?



Türkiye İzlanda maçı için heyecan dorukta. Artık 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Milli Takım grubun son karşılaşmasına çıkıyor. Türkiye İzlanda maçı ile en iyi üçüncü olup gruplandan direkt çıkma umudumuzu son karşılaşmaya taşıdık. Peki Türkiye İzlanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
#inread { overflow:hidden; } Konya Büyükşehir Stadyumu’nda saat 21.45’te başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu’ndan Gianluca Rocchi yönetecek. Elenito Di Liberatore ve Mauro Tonolini’nin yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Andrea Padovan, ilave yardımcı hakemleri ise Antonio Damato ve Carmine Russo olacak.

Türkiye İzlanda maçı saat 21:45'te başlayacak. Konya Büyükşehir Stadyum'unda oynanacak mücadele Show TV kanalından canlı olarak yayınlanacak

A Grubu’nda oynanacak günün diğer maçlarında Hollanda ile Çek Cumhuriyeti, Letonya ile Kazakistan karşı karşıya gelecek.

İzlanda’ya karşı tek galibiyetimiz var
A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri son maçında karşılaşacağı İzlanda ile yaptığı 8 karşılaşmadan sadece birini kazanabildi

İki ülke A milli takımları arasındaki 8 müsabakanın 5’inde İzlanda galip geldi, 2’si de berabere sonuçlandı. Millilerimiz, bu karşılaşmalarda attığı 9 gole karşılık, kalesinde 15 gol gördü.
İlk olarak 24 Eylül 1980'de 1982 Dünya Kupası Elemeleri'nde İzmir'de karşı karşıya gelen iki ülke A milli takımlarının maçını İzlanda 3-1 kazandı. Bu karşılaşmada millilerin tek golünü, bu akşamki maçta Türk Milli Takımı'nın başında sahaya çıkacak Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim penaltıdan attı.

Bu maçın rövanşını da 2-0 kaybeden ay-yıldızlılar, 1988'de 1990 Dünya Kupası Elemeleri'nde rakibiyle 1-1 berabere kalıp, rövanşı da 2-1 yitirdi. 1991'de yapılan özel maçta İzlanda 5-1 gibi açık farklı skorla galip geldi.

İzlanda ve Türkiye 1994'te 1996 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde eşleşti. İlk maçı 5-0 kazanan milliler, rövanşta ise golsüz berabere kaldı.

İki ülke milli takımları son olarak EURO 2016 Elemeleri'nde 9 Eylül 2014'te Reykjavik'te karşılaştı ve maçı ev sahibi 3-0 kazandı.

EURO 2016’ya direkt gidebiliriz
A Milli Futbol Takımımız gruptaki son maçını da kazanır ve Letonya da grup sonuncusu olursa, ’en iyi üçüncü’ olarak 2016 Avrupa Şampiyonası’na doğrudan katılma şansımız var..
Diğer gruplar arasında en iyi 3. olma yolunda Ukrayna ile yarışan Türkiye’nin İzlanda’yı yenmesi, halinde Kazakistan’ın deplasmanda Letonya’yı yenerek grup sonuncusu yapması gerekiyor.
Böylece grup sonuncusu olacağı için Letonya’ya kaybedilen 4 puan hesap dışı kalacak. C Grubu’nda liderliği garantileyen İspanya da 3. sıradaki Ukrayna’yı yendiği için Fransa’daki finallere play-off oynamadan gidebiliriz.
Türkiye-İzlanda maçında stada el ve sırt çantası alınmayacak
Avrupa Şampiyonası eleme grubunda bu akşam Konya Torku Arena'da saat 21.45'de oynanacak Türkiye-İzlanda maçına Ankara'daki bombalı terör eylemi yüzünden stadın içine seyircilerin el ve sırt çantalarıyla sprey de alınmayacak.

Konya Emniyet Müdürlüğü, Ankara'da meydana gelen bombalı terör saldırısı nedeniyle maçın oynanacağı stat ve çevresi ile kent merkezinde önlemlerini artırdı. Poliste izinler iptal edilirken karşılaşmanın oynanacağı statta 750'nin üzerinde özel güvenlik görevlisi, 2000'in üzerinde de polis görev yapacak. Tüm seyirciler, detaylı üst aramasından geçirilecek. Seyircilerin el ve sırt çantaları başta olmak üzere yanlarındaki sprey de stada sokulmayacak.

Polisin stat dışında da özellikle tren garı, şehirlerarası otobüs terminali, havalimanı başta olmak üzere toplumun kalabalık olduğu noktalarda önlemlerini artırdığı gözlendi.

8000 KADIN SEYİRCİ

42 bin kapasiteli statta satışa sunulan bütün biletler satılırken yaklaşık 8000 kadın seyircinin maçı izleyeceği öğrenildi. Biletlerin 650'sinin İstanbul'dan 2200'nün yurdun diğer bölgelerinden, diğer kısmının ise Konya'dan satıldığı belirtildi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hangi, kacta, kanalda, maçı, saat, türkiye, İzlanda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türkiye-Sırbistan maçı saat kaçta, hangi kanalda Mehmet Basketbol 0 24 Haziran 2015 11:55
Porto-Basel maçı saat kaçta hangi kanalda? Seth Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 10 Mart 2015 16:55
Basel-Porto maçı saat kaçta, hangi kanalda? Seth Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 18 Şubat 2015 14:02
Fenerbahçe-Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Desmont Fenerbahçe 0 07 Şubat 2015 18:15