IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Haziran 2016, 15:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İtalyan basını: ArdaTuranizmo için zor zamanlar





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İtalyan basını, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2016) Türkiye’nin İspanya’ya 3-0 yenildiği maça geniş yer ayırdı.

Ülkenin yüksek tirajlı gazetelerinden Corriere dello Sport, "Şampiyonlar geri döndü" başlığı ile verdiği haberde, Türkiye’ye 2 gol atan İtalyan ekibi Juventus’ta forma giyen genç golcü Alvaro Morata’nın performansına dikkati çekerek, "Alvaro Morata’nın günü. İspanya, Türkiye’yi Morata’nın 2 golü ve Iniesta’nın çabalarıyla geçerek, adını İtalya ve Fransa’nın ardından son 16 turuna yazdırdı" ifadelerini kullandı.

Haberde, İspanya’nın peş peşe gelen golleri sebebiyle arka arkaya darbe alan boksöre benzetilen Türkiye’nin, bu darbeler karşısında en ufak hareket belirtisi dahi gösteremediği ve sonunda gülen tarafın, tur biletini cebine koyan İspanya olduğu kaydedildi.

İtalya’nın önde gelen bir diğer spor gazetesi La Gazzetta dello Sport’un "Büyük İspanya, Türkiye kaybediyor" başlığıyla verdiği maç haberinde, "Son şampiyon, Terim’in ordusunu Morata (2) ve Nolito’nun golleriyle yıktı" denildi.

Ay-yıldızlıların, İspanya kalesine şut dahi çekemediğine işaret edilen haberde, bu mağlubiyetin Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e yeni eleştiriler getireceği belirtilerek, "Türkiye, Fransa’da kalmak için Çek Cumhuriyeti’ni yenmeli ve ilerlemek için bir karambol ümit etmeli" yorumu yapıldı.

Gazetedeki maçla ilgili yazıda, Arda Turan’ın topa her dokunduğunda Türk taraftarlar tarafından ıslıklandığı ve yalnız bırakıldığı aktarılırken, "Türklerin ’dışarı, dışarı’ diye bağırmasına karşılık, İspanyollar onu Atletico Madrid formasıyla yaşattığı güzel zamanlar adına desteklemek için alkışlıyorlardı. ArdaTuranizmo için zor zamanlar" değerlendirmesinde bulunuldu.

Kaynak Fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 18 Haziran 2016, 16:45   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İtalyan basını: ArdaTuranizmo için zor zamanlar




Rezil etti kendinide bizide.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 18 Haziran 2016, 17:17   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İtalyan basını: ArdaTuranizmo için zor zamanlar




Futboldan anlamayanlar surekli yorum yapiyor ya insanin cani buna sikiliyo. Ulan sunu bi ogrenin artik Futbol TAKIM OYUNUDUR. Kalkip ispanyanin forveti Nolito kim desem bön bön bakarsiniz . Bu adam yildiz oyuncu mu ? yeminlen soyluyorum ismini bile ilk defa duymusunuzdur. Kalkip arda yi yuhaliyosunuz, tamam arkadas bende kizdim , kizmadim degil, biz turk milleti olarak kahramnligi millete yedirmeye alismisiz, bizim kara murat , battalgazi diye efsane filmlerimiz var , adam tek basina gidip kaleyi basiyor ulusunu kurtariyor. YOK OYLE BI DUNYA ARKADAS. Bu kahramanlik sadece filmde, gercek hayatta unutun sunu. Napsin la adam tek basina 11 kisiye karsi kendi mi oynasin. Ne bicim bi anlayisimiz var ya . Caner nerde ? o efsane bindirmeleri yapan Gokhan Gonul nerde ? nerde Burak, Hakan Calhanoglu ? nerde Selcuk ? nerde arkadas stoperimiz. orta sahamiz. Arda arda . He adamin yuzunden bu haldeyiz. Topa vurmamis adamlar futbol yorumcusu olur anca. Af edersin ayagi topa degmemis futbol hakkinda sacma sapan yorumlar yapiyor. tek kisi degil tum oyuncular suclu, iyi oynamadilar degil, sahada yoktular bir ARNAVUTLUK kadar olamadik. Adamlarin 0 puani var ama en azindan mucadele ettiler,kostular. Bizim gibi Janti giyinip, maskara olmadilar. Turk futbolu budur arkadas, ilerisi yok. Bizi en iyi sekilde temsil eden 1 kisi kaldi oda Cuneyt Cakir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
.. Biz kendimizi inandirmaya calistik, bu sene olucak , olucak .. Basarili olucaz. Kendimizi kandiriyoruz, ama bir nebze olsun , soylediguimiz yalana inanmak istiyoruz.
Belcikanin 1 topcusu kendi liginde top kosturmuyor.Neredeyse hepsi Premier Liginde. Italyanin 1 topcusuda disarida degil, kendi liginde oynayan oyuncular. Eee favori Belcika idi ne oldu, Takim olan kazandi. Tamam yildiz oyuncu bireysel becerileri ile oyunun sonucuna etki yapar, ama takim oyunu oldugu gercegini de degistirmez.Biz anca twetter da #TUR mesaji ile 1. olup eyfel kulesinin rengini drgistirebiliriz. Biz sosyal medyaciyiz arkadas.Adamlar bize sahada ders veriyor Aha top boyle oynanir. Bizim Turk kulturunde kaytarmak basta gelir.Bende bunun icine kendimi koyuyorum. Adamlar futbolu hem sevdigi icin, hemde para icin oynuyor.Bizim farkimiz ne ,biz para icin oynariz.Drogba dedigimiz adam 34 yasinda galatasarayda iken,antreman bittiginde yarim saat tek basina calisirmis. Farklari adamlarin bu. Futbol kulturu yok bizde. o yuzden sacma sacma konusup 11 kisinin vebalini tek kisiden cikarmayin .. Ore Vuar ..

__________________
Aslen asabi, tercihen sempatik, şeklen kültürlü, mecburen duygusal...
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
turkiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ukrayna basını karşılaşma için ne dedi Mehmet Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 29 Temmuz 2015 20:31
Yalçın Akdoğan: Basını algı operasyonu için kullanıyorlar! Desmont Haber Arşivi 0 25 Aralık 2014 18:38
Mütareke Basını YapraK Tarih 0 04 Ocak 2010 20:51