IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Aralık 2019, 10:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şenol Güneş: 6 puan yeter!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın mensuplarını ağırladı, umut dolu açıklamalar yaptı. Güneş, EURO 2020 grup maçları hakkında, "6 puan ile çıkacağımızı düşünüyorum." dedi ve ekledi: “Açılış maçını bizim yapmamız büyük bir renk. İtalya maçı zor maç. Kazanırız kaybederiz... Diğer iki maçta her şey değişebilir. 6 puan, gruptan çıkmak için yeterli olur”A Milli Futbol Takımının teknik patronu Şenol Güneş, basın mensuplarını Riva'da ağırladı... Güneş'in yanında, yardımcı antrenörleri Bayram Bektaş ve Şeref Çiçek de yer aldı.

Toplantıyı, salonda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'in yanı sıra TFF'nin genel sekreteri Kadir Kardaş, icra kurulu üyesi Hamit Altıntop, A Milli Takım Sorumlusu Selim Soydan ile sponsorluklar ve pazarlama sorumlusu Alkın Kalkavan da takip etti.

2020 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı başaran Türk Milli Takımı'nın teknik direktörü olarak sizlerleyim. Mutluyum. Birlikte yola çıktık, Milli Takım ortak değerimiz dedik, çalıştık ve başardık. Bu takımın yaratılmasında katkı yapan Türk medya mensuplarına teşekkür ediyorum. Ülkemizin tepesinde ülkemizi yöneten Sayın Cumhurbaşkanımız’dan, en uzak köşesinden herkesin samimiyeti ve duası var. Hepsine teşekkür ediyorum.”‘Demirören’e teşekkür ederim’

“Mart’ta göreve başladığımızda başımızda Yıldırım Demirören vardı sonra Nihat Özdemir geldi, onlara da teşekkür ediyorum. O gün de hatırlarsınız iki görevde olmanın etik olmadığını düşündüğümü söylemiştim. Dirayetliydim. İnsanlar da hata yapıyor demek ki, hata yaptığımı düşünüyorum. İş yararlı olunca unuttuk ama ilke olarak aynı yerdeyim. Prensiplerime ters gelse de kabul ettim. Her şeye rağmen o günkü Beşiktaş yönetimi ve başkan Fikret Orman’a teşekkür ediyorum.”

‘Çorbada herkesin tuzu var’

“Kulüplerimize, teknik direktörlerimize, medyamıza, sponsorlarımıza, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Benden önceki teknik direktörlere, rahmetli olan ve yaşayanlara teşekkür ediyorum. Alt yapı hocalarımıza, teşekkür ediyorum. Onların bu çorbada tuzu, emeği olduğunu düşünüyorum. Malzemecilerimiz, aşçılarımız, doktorlarımız hepsine teşekkür ediyorum. İlkokul öğretmenim yaşıyor, birkaç defa ziyarete gittim. Tüm öğretmenlerimize ve kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Onlar anne, bizi de eğitenlerin en başında kadınlarımız geliyor.”‘6 puan yeter’
“EURO 2020’de rakiplerimiz İtalya, İsviçre ve Galler hakkında daha geniş bilgi vereceğiz. Hepsi ile oynayabileceğimizi, başarılı olacağımızı düşünüyorum. Ölüm grubu denilen Portekiz, Almanya, Fransa grubunda olsak da aynı şeyi söylerdim. Biz kendi oyunumuzu oynayacağız. ( Fanatik )

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 05 Aralık 2019, 10:17   #2
Çevrimdışı
bb
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şenol Güneş: 6 puan yeter!




Miss Azerbaycan'daki maçları yen yeter

__________________
Yalnız kalmaktan o kadar korkuyorsun ki;
ihtiyacın olmayan insanlar biriktiriyorsun.
İhtiyacın olmayan insanları kaybetmemek için,

Kendin olmaktan vazgeçiyorsun...
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
milli takımlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şenol Güneş'ten ültimatom Mehmet Beşiktaş 0 16 Kasım 2018 09:22
Şenol Güneş "Yeter" dedi Seth Beşiktaş 0 23 Ocak 2016 11:16
Şenol Güneş Zen Sporcular 0 03 Aralık 2012 22:42