IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Mart 2022, 04:17   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bir dönem resmen sona erdi! Burak Yılmaz milli takımı bıraktı




Portekiz'e 3-1 kaybettiğimiz maçın ardından A Milli Takım'da Burak Yılmaz sürpriz bir karar aldı. Ay-Yıldızlı formayı artık giymeyeceğini açıklayan deneyimli golcü, "Bugün benim son maçımdı. Milli takım kariyerime son noktayı koydum. Bayrak değişimi gerekiyor. Enes, Umut, Serdar, Halil, Cenk, daha kim varsa, Kenan onların bu işi yapacağına inanıyorum." dedi.

Portekiz'e 3-1 yenilerek 2022 Dünya Kupası'na katılma şansını kaybeden A Milli Takım'da Burak Yılmaz, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu. 85. dakikada kaçırdığı penaltıyla ilgili de konuşan deneyimli golcü, milli takımı bıraktığını açıkladı.

Burak Yılmaz'ın açıklamaları şöyle:

"PORTEKİZ İÇİN İŞLER ZORLAŞABİLİRDİ"

İlk devre iyi başlayamadık. Portekiz iyi başladı maça. Sonradan kendimize güvenmeye başladık. Güvenle birlikte pozisyonlar, goller geldi. Penaltıyı atsam 2-2 olacaktı. Portekiz için işler zorlaşabilirdi.

"BU PENALTIYI ÖMRÜM BOYUNCA HER GECE RÜYAMDA ATACAĞIM"

Atamadım... Nasıl atamadım, hala şok içeresindeyim. Atamadım. Futbol bu. Futbolun belki de güzelliklerinden bir tanesi. Bizim için çok kötü ama Portekiz için güzelliklerinden bir tanesi. Ülkemizi üzdük, insanlarımızı üzdük. O yüzden kusura bakmasınlar. Penaltı olunca 'Kesin gol, 2-2 oldu' dedim. Sonrasını düşünmeye başladım. Kaçırmayı hiç düşünmedim. Kaçırınca da büyük hayal kırıklığı oldu. Özür dilerim. Ne söyleyebilirim yani. Bunla alakalı söyleyecek bir şey yok. Bu penaltıyı ömrüm boyunca her gece rüyamda atacağım ya da uyumadan önce... 3'lü 4'lü bakmamak lazım. Penaltı gol olsa 2-2 olacaktı, önümüze bakacaktık. Bocaladık belki ama 3'lüyü de yerine getirdik büyük çoğunluğunda. Bocalama olacaktır, Portekiz'le oynuyoruz sonuçta. Onların da oyun içinde üstünlüğü olacaktır. Bu maçı tamamen penaltıya bağlamak lazım. 2-2 olsa farklı bir senaryo olacaktı. 3'lü 4'lü değil, penaltı gol olsa farklı yere gidecekti.

"DUYGU PATLAMASI YAŞADIM"

Arkadaşlarım, hocalarım bana destek oldu. Sarıldılar. Duygu patlaması yaşadım. Çok üzüldüm. 'Bizi buraya kadar sen getirdin' dediler. Kesinlikle öyle bir şey yok ama benim gönlümü almak için söylediler. 'Gurur duymalısın, sen bu takımın kaptanısın, ezilmedik' dediler. Onlara çok teşekkür ediyorum. Hep benim yanımdalar. Allah razı olsun. Onların üzerinde iyi bir etki yarattığımı düşünüyorum. Futbolda 'ağabeylik' tabirine inanmıyorum ama kaptanlık, ben onlara kaptanlık, ağabeylik yapmadım. Ben onların takım arkadaşlarıydım ama bana hiç saygısızlık yapmadılar.

"BENDEN BU KADAR"

Kimin kalbini kırdıysam, haklarını helal etsinler. Bugün benim son maçımdı. Milli takım kariyerime son noktayı koydum. Bayrak değişimi gerekiyor. Enes, Umut, Serdar, Halil, Cenk, daha kim varsa, Kenan onların bu işi yapacağına inanıyorum. Onlara bu formayı bırakıp dışarıdan desteklemek istiyorum. Böyle bırakmak... Böyle üzüntülü bir maçtan sonra bırakmak istemezdim. Böylesi doğru. Herkesten özür diliyorum. Bu formayı şerefle, namusla, güzel bir şekilde taşıdım. Bütün hocalarıma teşekkür ederim. Benden bu kadar... Milli Takımı bırakma kararım duygusal değil. Duyguyla bıraktım demem. 3 tane forvetimiz sakatlanır, 2'si korona olur, bana çok ihtiyaç olur, özel veya ekstrem durumlar olur ve istenirse yardımcı olurum. Duygusal olarak değil mantıken veriyorum bu kararı. Bayrak değişiyor. Kesin kararımdır bu. Ülkemiz ve genç arkadaşlarımız açısından olmalı. Onlar da formda. Yeni jenerasyon, yeni yapılanma. Doğru olan bu. Bir sitem değil. Penaltıyla alakalı da değil. Kardeşlerimizin bundan sonra gereğini yapacağını düşünüyorum.

Haberler.com - Spor



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 25 Mart 2022, 16:51   #2
Çevrimiçi
# Forum Dedesi #
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bir dönem resmen sona erdi! Burak Yılmaz milli takımı bıraktı




Emek için eline sağlık günceldir..

__________________
Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!!
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir dönem sona erdi! Burak Yılmaz için Lille defteri kapandı CORDON BLEU Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 18 Mart 2022 21:04
Uruguay Milli Takımı'nda 15 yıllık Oscar Tabarez dönemi sona erdi CORDON BLEU Milli Takımlar 0 19 Kasım 2021 22:32
WhatsApp’ta bir dönem sona erdi yaSmin Whatsapp haberleri 1 05 Nisan 2019 14:32
TSK'da bir dönem sona erdi Seth Haber Arşivi 0 03 Kasım 2014 16:29
“Kırmızı halı” resmen sona erdi Violent Haber Arşivi 0 22 Kasım 2013 11:05