IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By The

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2019, 01:05   #1
Çevrimdışı
The
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Clone Tarama Sistem




Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:load:{ if ($ial == $true) { var %a = 1, %b while ($scon(%a)) { .scid $v1 var %x = 1, %y while ($chan(%x)) { %y = $v1 | if ($chan(%y).ial == $false) { who %y } | inc %x } inc %a } .scid -r } msg #kanalismi 4[Clonescan] 1Tarama verileri yüklendi . } on me:*:join:#:{ who # } raw 352:*:{ halt } raw 315:*:{ halt } ; #thetara on menu channel { - $iif($server,Clone Tarayıcı) { thetara # } - } alias thetara { tokenize 32 $iif($1 ischan,$1,$iif($active ischan,$active)) if ($1 && $server) { msg #kanalismi Clone Taraması Sonuçları Kanala Yansıtılıyor : $1 $+ ... var %x 0 , %s 0 , %c 0 while ($nick($1,%x)) { var %x %x + 1 , %n $v1 , %a $address($v1,2) if (!$var($+(%,Match.,%a),1) && $ialchan(%a,$1,0) > 1) { var %s %s + 1 , %c %c + $v1 , % $+ [ Match. $+ [ %a ] ] 1 | msg #kanalismi $+([,%s,]) %a $+($chr(40),$regsubex($mid($str($chr(32),$v1),2),//g,$ialchan(%a, [ $1 ] ,\n).nick),$chr(41)) } } msg #kanalismi 4[Clones] $iif(!%s,Clone Bulunamadı . $1 $+ .,10Clon Bulundu :4 %c - 10Clone Bulunan Uzantı:4 %s - 2 $1 10kanalındaki ortalama :4 %c $+ / $+ $nick($1,0) $+($chr(40),$round($calc(%c / $nick($1,0) * 100),2),%,$chr(41)) The Control Systems) } } #thetara end


Alt + R yapıp kodu boş bir remote sayfasına ekleyiniz ve ardından mirciniz load verisi için sizden evet hayır şeklinde bir onay kutusu açılacaktır bu onay kutusunda evet seçenegini seçiniz ve kod kullanıma hazır olacaktır .

Kullanım için msg #kanalismi ile başlayan yerleri tarama yaptıgınızda veri sonucu olarak sonuçların hangi kanala yansıtılmasını istiyorsanız o kanalın ismi ile degiştirin veya sadece kendiniz sonuçları görmek istiyorsanız msg #kanalismi yerine echo -a ibaresini ekleyin ve ardından komut uygular gibi /thetara #kanal şeklinde clone taraması yapmak istediginiz kanalı belirterek sonuçlara ulaşabilirsiniz .

__________________
Kötüler olmasaydı , İyilerin değeri olmazdı .

Dipnot Mesajı: İyi olmak kolaydır , zor olan adil olmaktır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
clone, clone tarama, sistem guvenlik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık