🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
DeLiTiM, samode alias'ı olduğu için mesela adama op vericeksin; /samode # +o nick kullanıyorsun. Else'yi o şekil yaptığın zaman buna da izin vermiyor. Ben sadece samode'de +b kullanacağım zaman alias'ın geçerli olması için if $2 == +b else'den sonra da değilse, samode'nin diğer fonksiyonunu meydana getir dedim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın sorunu tam bu aslında. Samode'de ki +b'ye özel kod yazdığın zaman, samode'de de +o kullanacağın zaman sorun çıkartıyor... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
pardon dalgınlıgıma gelmis sanırım simdik test ettim calısıyor umarım istedigin gibi olmustur Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias samode {
if $2 == +b {
if !%samode. [ $+ [ $3 ] ] {
inc -u10 %samode. [ $+ [ $3 ] ] 1
.samode $1 +b $3
}
else {
echo -a Zaten $3 Samode +b Atıldı Neden Tekrar Atalımki?
}
}
if $2 && $2 != +b {
samode $1-
}
}