🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
S.a kolay gelsin aradım ama bulamadım forumda istediğim kod şöyle bişi olacak elinde olan varsa verebilir mi rica etsem ? Örnek; Ali02163Ali`yoqsAli|QwEqAli|Gitti|qW Bu şekilde nicklere duyarlı olup sallamasyon 4 tane aynı nick girdiğinde mirc botun otomatik olarak sunucudan gzline atsın istiyorum paylaşırsanız sevinirim? Yanlız Hash olacak kod kolay gelsin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ne Yani Oturup Bizden Yazmamımızı İsdiyorsun? Az Ugras Yaparsın.
Not; Herşey İF'den Bekleme, Madem Bot Yapmaya Merak Sardın Otur Kendın Yapmayı Dene Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.