🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
Merhaba arkadaşlar. Helperler yardımcı olsun diye hazır addon kullanıyorum. Help kanalına girenleri karşılaması için. Fakat çözemediğim bir konu var.
Alıntı:
[15:16] *** Giriş: Admin ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
[15:16] <LanetLy> Selam Admin Resmi #Help Yardım Kanalına Hoşgeldiniz. Sadece ChanServ, NickServ ve MemoServ Hakkında Bilgi Verilmektedir. Diğer Sorunlarınız İçin Lütfen #Operhelp Kanalını Kullanın.
[15:16] <LanetLy> Nick ile ilgili Komutlar için !nickserv yazınız
[15:16] <LanetLy> Kanal ile ilgili Komutlar için !chanserv yazınız
[15:16] <LanetLy> Memoserv ile ilgili Komutlar için !memoserv yazınız
[15:16] *** ChanServ mod değiştirdi:+o Admin
[15:16] *** LanetLy mod değiştirdi:+v Admin
Mircim her help kanalına girene oto voice veriyor, benim istediğim access listesinde ekli olanları muaf kılsın. Bunu nasıl yapabilirim ?
__________________
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.